Digidexo.com

Armhulen Lukt hos barn

Armhulen Lukt hos barn


Mens vanligvis finner hos barn som kommer inn i puberteten, barn så unge som fem år (eller enda yngre) kan ha armhulen lukt. Foreldre ser for trygge, effektive behandlinger for å hjelpe sine barn leve uten denne sykdommen og forlegenhet den bringer.

Sweat

Det kan være overraskende å høre at svette har ingen lukt. Det finnes to typer svette kroppen produserer: ekkrine og apocrine. Ekkrine er klar og luktfri. Det er svetten som dekker våre kropper. Den regulerer kroppstemperaturen. Apocrine er tykkere, og det er hva du finner på armhulene, hodebunn og lyske områder. Dette fører ikke til kroppslukt. Kroppslukt resultater fra bakterier som oppstår når svette ikke kan fordamper lett, på steder som armhulene.

Prematur adrenarche

Prematur adrenarche kan være en del av problemet. Prematur adrenarche starter i svært ung alder. Mens starten av puberteten kan begynne i en alder av 8, begynner tidlig adrenarche før da. Hormonene som trolig forårsaker denne situasjonen er DHEA (Dehydroepiandrosteron) og DHEAS (Dehydroepiandrosteron sulfate). Barnet vil ha krøllete (ikke rett) kjønnshår, og muligens andre symptomer som kroppshår og en sterk lukt.

Svett underarmer

Aksillær hyperhidrose er svette armhuler. Denne tilstanden er vanligvis ledsaget av overdreven hånd svette. Aksillær hyperhidrose kan oppstå i nærvær av stimuli som følelsesmessig nød og angst, men ofte er det ikke behøver å bli utløst av dem. De sympatiske nerver som kontrollerer aktiviteten til svettekjertlene produsere en overdreven mengde svette og dette fører til svette armhuler.

Alternativene på Hjem

Noen foreldre foretrekker naturlig rettsmidler fremfor mer mainstream alternativer. Prøv denne oppskriften for deodorant. Bland like deler av trollhassel, aloe vera og mineralvann. Du kan også legge til 1 ts av glyserin sammen med god-luktende olje. Bland det i en sprayflaske.

Bakterier trives mellom tærne. Tørk ditt barns føtter og andre sprekker grundig etter bading. Tørk føttene grundig etter bading. Bruk unperfumed, naturlige pulver som maisstivelse eller natron, som de pulver hjelpe tørr svette.

Få dine barn sko og sokker laget av naturlige materialer: Sko laget av naturlige materialer, som skinn eller et mesh materiale kan bidra til å forhindre fotsvette ved å la føttene til å puste. Endre hennes sokker to ganger om dagen, tørking hennes føtter når du skifter sokker. Hold et par undertøy hendig, slik at du kan, når det er hensiktsmessig, kan du endre ditt barns undertøy, eller til og med klær i løpet av dagen. Påfør deodorant i løpet av dagen. Naturlige, løse stoffer som bomull gjør barnets hud å puste - farger som hvitt eller sort er best til å skjule svette. Det er lukt-kampene vaskeri ingredienser. En godt balansert kosthold kan gjøre underverker.

Kommersielle alternativer

Hvis du hemme produksjonen av apocrine svette, og så begrense bakterier på huden, kan du hindre kroppslukt. Det er mange behandlingstilbud, for eksempel daglig vask med en antibakteriell såpe. Benzoylperoksid, som finnes i mange akne rensemidler, er sterkt antibakteriell. Rubbing alkohol er et utmerket valg på grunn av sine antibakterielle egenskaper. Trollhassel og hydrogen peroxide har egenskaper som ligner på isopropanol. Aluminiumbaserte kjemikalier er i nesten hver antiperspirant som stopper deg fra å svette fordi de blokkerer porene i Apokrine kjertler. Se for irritasjon eller kontakteksem. Hvis du bestemmer deg for det gode overvinner dårlige når det gjelder å antiperspirant, se etter milde, parfymefrie alternativer.