Digidexo.com

Hjerteklaff Komplikasjoner

Hjerteklaff Komplikasjoner


Når hjertet pumper blod, strømmer blodet fra atria til ventrikkelen. Mellom disse to kamrene er ventiler. Den Trikuspidalklaff er mellom høyre atrium og ventrikkel, og mitral-ventilen er mellom venstre atrium og ventrikkel. Åndedrettsklaffen skiller høyre hjertekammer fra lungearterien, noe som er hovedbanen for deoksygenert blod til lungene. Når noen av disse ventilene svekke, det fører blod til feil pumpe gjennom hjertet, forårsaker dårlig blodsirkulasjon til vevet i kroppen.

Sykdom

Det er to typer av sykdommen som oppstår i hjerteklaffer. Oppstøt oppstår når ventilene ikke lukker ordentlig. Dette fører til lekkasje og trykk fra hjertet, noe som presser blodet bakover i atria. Stenose er en tilstand der ventilene stive eller stivne, noe som gjør det vanskelig for blodet å strømme. De herdede ventiler få hjertet til å pumpe hardere på kontoen for manglende blodtilførsel, noe som kan føre til hjertesykdom.

Symptomer

Symptomer på hjerteventilen sykdom er lik hjertesykdom. Pasienten har problemer med å puste, og blokkering av arterier fører brystsmerter. Den uregelmessig hjerterytme kan bli følt i brystet som flagrende. Hodepine, tretthet, svimmelhet og høyt blodtrykk er også vanlig. For pasienter med en defekt i Trikuspidalklaff, kan dårlig blodgjennomstrømning påvirke leveren, forårsaker smerte i magen fra leverskader.

Årsaker

Årsaker for hjerteklaff betingelser er vanligvis sekundært til en eksisterende infeksjon eller tilstand. Revmatisk feber og syfilis kan føre til hjerteklaff degradering. Fordi disse sykdommene er i hovedsak utryddet i USA, hjerteklaff forholdene stammer fra disse infeksjonene er sjeldne. Andre årsaker er fra genetiske misdannelser eller aldringsprosessen. En bieffekt av et hjerteinfarkt er mulig skade på hjerteklaffene.

Diagnose

Diagnose begynner med et besøk til pasientens lege. Legen bruker et stetoskop for å lytte til hjerteslag. Et hjerte bilyd kan bli hørt gjennom et stetoskop, og er et tegn på mulige hjerteklaff forhold. Et elektrokardiogram vil bli beordret til å motta en mer nøyaktig analyse av hjertemuskelen. Denne testen er smertefri og gir en grafisk representasjon av hjerteslag. X-stråler er tatt for legen å observere noen hjerteforstørrelse, som er et tegn på hjertesykdom.

Behandling

Noen forhold er ikke mulig å behandle og krever nøye, livslang overvåking av hjertet. Medisinsk behandling er tilgjengelig for noen pasienter. Betablokkere og kalsiumblokkere kontrollere hjerterytme rate, noe som bidrar til å redusere symptomer på hjerteklaff forhold. I ekstreme forhold, kan pasienter trenger kirurgi for å reparere ventilene.