Digidexo.com

Hvordan håndtere Kløe når du har en Cast On

Hvordan håndtere Kløe når du har en Cast On


Målet med en cast er å immobilisere en skadet arm eller ben, redusere hevelse og hjelpe brukket bein til å gro. Riktig cast omsorg er nødvendig for en støpt for å være et effektivt middel for behandling. Før du forlater sykehuset eller legekontoret, vil du bli gitt et sett med instruksjoner for hvordan du skal ta vare på din cast. Unnlatelse av å etterkomme kan resultere i brudd ned av kastet, noe som kan føre til kutt og infeksjoner. Legen din vil gi deg informasjon om hvordan du kan redusere kløe som sannsynligvis vil oppstå som følge av seg en støpt.

Bruksanvisning

•  Hold cast kjølig og tørt. Svette og vann vil føre til at huden under din cast å bli kløende. Unngå bading, svømming og regn mens iført en støpt. Unngå anstrengende fysisk aktivitet i tillegg.

Ta en anti-histamin. Snakk med legen din om å ta en allergi medisiner. Allergi medisiner kan bidra til å redusere noe av kløe forårsaket av avstøpninger.

Bruk en hårføner. Sett håret tørketrommel på en kald luft innstilling og blåse luft inn i toppen av støpt å lindre kløe.

Trykk på støpt ved hjelp av en tresleiv eller hånden din. Vibrasjonene forårsaket ved å tappe kan bidra til å lette kløe.

Heve berørte kroppsdel. Redusere hevelse kan bidra til å forhindre din cast fra å gni mot huden din.

Tips og advarsler

  • Stikk aldri noe objekt ned støpt i et forsøk på å lindre kløe. Objekter kan sette seg fast og krever et besøk til legekontoret eller legevakten.