Digidexo.com

De negative effektene av Spice Gold

De negative effektene av Spice Gold


Spice Gold er markedsført som en urte røkelse - men det er brukt for å få høy. Selv om det inneholder en rekke ikke-berusende urter, det har også syntetiske cannabinoider, inkludert en som heter JWH 018. Cannabinoider målrette de samme nevro reseptorene som THC, virkestoffet i hasj. Ifølge WebMD, Spice Gold var tilgjengelig på Internett og i Europa innen 2004, men salget ikke skyte i været i USA og Canada frem til 2009. Ingen langtidsstudier har blitt gjennomført ennå, men foreløpige undersøkelser og anekdotiske rapporter tyder flere negative effekter av Spice Gold.

Avhengighet

Deutsches Ärzteblatt International, den tyske legeforeningen offisielle vitenskapelig tidsskrift, publisert en rapport om en pasient som søkte behandling for hva som syntes å være tilbaketrekning fra å ha sluttet å bruke Spice Gold etter 8 måneder med tung bruk. Science Daily siterer rapporten som sier, "Han følte kontinuerlig craving for stoffet, og dette fikk ham til å fortsette å konsumere det, på tross av kognitiv svekkelse det forårsaket ham. Dette førte ham til å forsømme sine plikter på hans arbeidsplass, og han var nå truet med arbeidsledighet. " Forfatterne påpeker at hans fortsatt bruk av Spice Gold tross for alvorlige negative effekter er et tegn på avhengighet. De mener at abstinenssymptomene til cannabinoid stoffer som finnes i Spice Gold.

Overdose

Ifølge Drug1Scope, er det rapportert om Spice Gold brukere som søker behandling for slike symptomer på overdose som panikkanfall og paranoia. Noen åpenoverdose pasienter har vært innlagt på sykehus i Tyskland.

Ukjente konsekvenser

De cannibinoids tenkt å produsere "høy" oppleves av folk som bruker Spice Gold er rettet mot den delen av hjernen som regulerer temperatur, hukommelse, problemløsning og immunsystemet. Verken cannabinoid eller urte ingredienser er testet på mennesker, så det er ingen måte å vite hva de langsiktige konsekvensene kan være. Disse stoffene forblir i kroppen i en lengre tidsperiode. Dette gjelder Dr. Marilyn Huestis, sjef for kjemi og legemiddelmetabolisme ved Statens institutt for rusmiddelforskning. "Det kan være akutt giftighet, det kan være langsiktig giftighet Vi vet ikke noe av det.".