Digidexo.com

Hvordan Heal Eksem

Eksem er en autoimmun sykdom som påvirker millioner av amerikanere. Dette betyr at kroppen din reagerer på en overfølsom måte til bestemte stoffer som de fleste andre ville vurdere ufarlig. Mange reagerer på ulike typer utløsere. Felles irritanter inkluderer vær, støv, mugg, kjemikalier, vaskemidler, og til og med stress. Eksem er preget av tørre og røde flekker på kroppen. Ofte ganger, kan det også vises som sprekker eller som små, hvite nupper. I begge tilfeller kan huden være svært kløende, og bluss ups kan være ganske skjemmende. Selv om det er ingen kur for eksem, det finnes måter å bidra til å helbrede utbrudd.

Bruksanvisning

•  Hold fuktig. Bruk en krem, som Aquaphor, som fukter og fungerer som en barriere mellom deg og potensielle irritanter. Fukte minst to ganger om dagen.

Øk din immunitet. Dette er viktig siden eksem er en autoimmun sykdom. Ta en daglig multivitamin, og prøve å legge kosttilskudd med anti-inflammatoriske krefter, slik som Omega 3, Quercitin og B Complex.

Hold dusjer korte og temperaturen lunken. Bruke uparfymert såpe, for eksempel Dove å vaske.

Bruk ikke irriterende materialer, som bomull. Cotton tillater huden din å puste, og vil hindre ytterligere flare ups.

Se hudlege for å få hjelp i healing noen gjenstridige områder. Det er mange resept kortison og ikke-steroid kremer, for eksempel elidel som kan være meget effektiv.

Tips og advarsler

  • Hold deg hydrert ved å drikke rikelig med vann daglig. Bruk sokker på hendene til sengs om natta kløe er et problem.
  • Ikke bruk kortison kremer for lange perioder av gangen. Bivirkninger som hud tynning er ganske vanlig.