Digidexo.com

Bruk av GABA for angst

GABA er en aminosyre som normalt produsert av hjernen. Når GABA-nivåer er lave, kan angst eller panikkanfall oppstå. Høye nivåer av stress og spenning forverre angstlidelser, men i vår hektiske hverdag, stress er nesten umulig å unngå. Ved hjelp av GABA som et supplement kan resultere i beroligende, beroligende og quieting angst uten de vanlige bivirkninger av reseptbelagte medisiner, slik at du i stand til å fungere normalt.

Hva er GABA?

GABA er en normal funksjon av hjernen. Denne aminosyren undertrykker nerveimpulser forbundet med stress og angst, noe som resulterer i en beroligende effekt. En GABA-mangel kan føre til angst symptomer inkludert hodepine, irritabilitet, overfølsomhet for lyd, panikk og hjertebank. GABA finnes også et supplement. Når det tas daglig i anbefalte doser, fremmer supplement beroligende og hell reduserer angst.

Behandling for angst

Det er flere behandlinger for lettelse fra de forstyrrende symptomer på angst, inkludert reseptbelagte legemidler, hypnose og pusteøvelser. Reseptbelagte legemidler som Xanax kan forårsake døsighet og apati, noe som gjør det vanskelig å fungere normalt. Behandling av angst med GABA kosttilskudd er designet for å øke GABA-nivåer i kroppen. GABA har en beroligende, beroligende og avslappende effekt på kroppen, som effektivt reduserer angst nivåer uten bakrus symptomer.

Dosering

For best resultat med å bruke GABA for behandling av angst, følg doserings instruksjonene på etiketten.

Koffein og Angst

Angst lider må unngå koffein. Koffein er kjent for å øke angst og føre til søvnløshet. Hvis du har panikklidelse, koffein kan utløse panikkanfall. Koffein er en veldig sterk stimulerende og avstå fra bruk kan være utfordrende. Eliminere koffein cold turkey anbefales ikke fordi det kan føre til alvorlig hodepine, kvalme og andre ubehagelige bivirkninger. Den beste metoden er å redusere koffein forbruk over en fire til seks ukers periode før den er fullstendig eliminert.

Tips

Ta GABA mellom måltidene for å forbedre absorpsjon. Ta bare anbefalte mengder. Overdreven bruk av GABA kan forverre angst og søvnløshet symptomer. Ikke ta GABA med foreskrevet angst medisinering før konsultere legen din. Les etiketten nøye for advarsler, bivirkninger og mulige interaksjoner.