Digidexo.com

Adrenal Fatigue

Adrenal Fatigue


Binyrene, som ligger i magen over nyrene, regulere stress i menneskekroppen. Når kroppen støter en nødssituasjon, binyrene frigjøre hormoner, slik som adrenalin, som gjør kroppen til å reagere tilsvarende. Du har kanskje møtt denne reaksjonen, som kalles "fight or flight" respons, hvis du har støtt på fare, frykt eller sjokk. Binyretretthet er den kontroversielle ideen om at binyrene kan bli slitt ut, noe som skaper sykdom, hvis kontinuerlig over stimulert.

Funksjoner

Tilhengere av "binyretretthet" teorien holder at binyrene kan være over arbeidet i noen individer, og derfor bli "trøtt" og ute av stand til å produsere nok hormoner. Dette kan føre til lave hormonnivåer som klinisk testing er ikke sensitive nok til å identifisere. Disse symptomene er ekstrem utmattelse som ikke lindres av søvn, cravings for salt eller søt mat, økt energi etter 18:00 og depresjon.

Identifikasjon

Binyretretthet anses som "subklinisk", det vil si ikke oppdages av blodprøver for å måle binyrefunksjon. Dette er et syndrom, sier talsmenn, som i øyeblikket ikke anerkjent av tradisjonell medisin. Som en konsekvens er det ingen aksepterte retningslinjer for å diagnostisere adrenal tretthet. Identifikasjon av syndromet er basert på symptomene.

Betraktninger

Binyreinsuffisiens er en akseptert klinisk diagnose som er gjort basert på binyrene funksjonstester. Binyretretthet anses av noen å være en mildere form for binyreinsuffisiens og er derfor antatt å bli ignorert av mange klinikere. Personer med binyreinsuffisiens lider av lavt blodsukker, vekttap, svimmelhet, muskelsmerter og tretthet.

Forebygging / løsning

Personer mistenkt for å ha binyretretthet rådes til å gjøre endringer i kostholdet og livsstilen for å bekjempe syndromet. En reduksjon i inntaket av enkle karbohydrater, er elimineringen av alkohol i dietten og reduksjon av stress alt foreslått å forbedre adrenal funksjon. De fleste naturlig helse utøvere anbefaler også en rekke urter, tilskudd og / eller vitaminer for å bekjempe sykdommen, selv om noen utøvere er enige om type eller mengde kosttilskudd som bør tas.

Expert Insight

Forskning utført på pasienter med primær fibromyalgi har funnet at de med fibromyalgi har også lavere fungerende binyrene et stort flertall av tiden. Denne forskningen tyder på at enkeltpersoner blir behandlet av alternative utøvere for binyretretthet faktisk kan ha fibromyalgi, en sykdom som ofte er vanskelig å diagnostisere. Forskning på sammenhengen mellom adrenal funksjon og sykdommer som fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom pågår.