Digidexo.com

Hvordan brenne ekstra fett

Legemet blir det meste av sin energi fra karbohydrater og fett. Under aktiviteter som krever litt anstrengelse, forbrenner kroppen en ratio på 50/50 karbohydrater til fett. Du har muligheten til å midlertidig endre dette forholdet til å brenne mer fett. Kroppen favoriserer brenner høyere prosenter av fett når du utfører langvarig, moderat intense aktiviteter. Dette er hva det betyr å trene aerobt. Ved å øke kroppens muskelmasse, øker du din Basil Metabolic Rate. Dette betyr at selv når kroppen brenner en 50/50 forholdet mellom karbohydrater til fett, det brenner mer kalorier totalt (fett inkludert) sammenlignet med hva det ville brenne hvis din muskelmasse var mindre.

Hvordan brenne ekstra fett

Circuit Training for Muscle and Endurance

Gå tau på et energisk tempo i 1 minutt.

Stå med bena rett og føttene tett sammen, så bøye seg og prøve å ta hodet til leggen. Gå bare så langt som du kan godt gå og hold denne midje bend 1 minutt.

Få ned på gulvet og ta push up stilling (ligge flatt på magen med håndflatene parallelt med skuldrene og presser mot gulvet). Skyv opp da rocke tilbake på ballene dine føtter inntil hoften og skuldrene er på et enda høyde nivå til hverandre (du kan bøye albuene litt for å oppnå dette positur). Hold denne katten strekningen i 1 minutt.

Utfør hopping knekt i 1 minutt.

Stå med bena skulder bredde hverandre, plasserer hendene på hoftene, bøy i knærne for å oppnå en husokkupasjon posisjon. Stå opp og terpe disse knebøy i 1 minutt.

Stå med bena i skulderbreddes avstand. Holde venstre ben litt bøyd og høyre ben rett, sparke høyre bein mot venstre så høyt som det kan gå. Så, holde høyre ben litt bøyd og venstre ben rett, sparke venstre ben mot høyre så høyt som det kan gå. Fortsett å gjenta disse høye spark i 1 minutt.

Gjenta hele kretsen fire ganger til, huske å flytte umiddelbart fra en øvelse til neste uten hvile.

Hint

  • Etter å ha fullført et trinn, umiddelbart begynne neste trinn. Ikke hvile i mellom. Sirkeltrening er en metode for å jobbe ut som kombinerer hjerte-condition og muskel toning. Den hjerte-condition er forårsaket av ikke hvile mellom øvelsene; muskel toning er forårsaket ved å engasjere ulike muskelgrupper. Ovennevnte rutine er en som krever svært lite utstyr, men dette samme konseptet med å flytte fra en øvelse umiddelbart til en annen kan være (og ofte er) brukt til å trene med treningsutstyr også.
  • Før du begynner på et nytt treningsprogram, spesielt hvis du lider av en medisinsk tilstand eller skade, ta kontakt med en lege for å sikre at det vil være trygt for deg.