Digidexo.com

Hormoner for å hjelpe miste vekt og hjelpe håret

Hormoner påvirker og påvirkes av flere andre faktorer i kroppen din. En hormonell ubalanse kan føre til humørsvingninger, vektøkning, håravfall, hodepine, blodsukker problemer og mer. På samme måte kan vektøkning, dårlig kosthold og stress føre til hormonelle ubalanser. Hormonell ubalanse kan korrigeres, skjønt, og dette resulterer ofte i bedre helse.

Vekttap

Flere hormoner påvirker vekten. De viktigste er kortisol, leptin, østrogen og testosteron. Kroppen produserer kortisol som en reaksjon på stress, og det får deg til å lagre fett, slik at du har energi til å bekjempe den stressende situasjonen. Å senke kortisolnivå, kan du begynne å praktisere yoga eller en pust diett for å avlaste stress.
Leptin er et hormon sendt ut av fettcellene til å holde hjernen din lagt ut på fett nivåer. Hvis leptin nivåer er lave, vil hjernen din tror fett butikker er lave og at du ønsker å spise og lagre fett. I "The Fiber 35 Diet: Naturens Vekttap Secret," Brenda Watson sier at du bør unngå høy-fruktose mais sirup, fordi det senker leptin.
Østrogen stimulerer fettlagring, og testosteron stimulerer fettforbrenningen hos både menn og kvinner. Hvis du er en kvinne over 30 kjemper plutselig vektøkning, eller hvis du er en mann hvis fettfordelingen er i dine hofter og lår, du kan ha en tilstand som kalles østrogen dominans. For å rette opp dette, kan legen forskrive en naturlig progesteron supplement, eller du kan bruke en over-the-counter progesteron krem. Hvis du velger å bruke en naturlig progesteron krem, sørg for at den inneholder minst 20 mg per dose. Dr. John R. Lee anbefaler at kremer som inneholder 450-500 mg progesteron per ounce, som er 1.6 vektprosent eller 3 volumprosent. Dette betyr at om lag ¼ ts. dag ville gi omtrent 20 mg / dag. Når kremer brukes riktig, har høye nivåer av progesteron ikke utgjøre en helserisiko. Under graviditet morkaken produserer hundrevis av milligram per dag uten dårlige effekter. Ikke forveksle progesteron med syntetisk progestin, som vanligvis foreskrevet for kvinnelig hormon ubalanse. Progestin kan ha alvorlige bivirkninger som for eksempel migrene, depresjon, væskeansamlinger, og i store doser, fødselsskader. I tillegg bør du unngå kontakt med xenoestrogens (kjemiske østrogener som finnes i noen planteprodukter) mens du bruker progesteron. Hvis du opplever oppblåsthet, vektøkning og andre bivirkninger, sjekk for lavendel, tea tree og granateple oljer i produktene du bruker.
Å bygge opp din testosteronnivå, er det beste alternativet å starte en vekt-løfting program. Som du bygge muskler, vil du brenne fett for et par grunner: Dine testosteronnivået stiger, og muskler øker stoffskiftet fordi den bruker mer kalorier enn fett.

Reverse Hårtap

Testosteron, østrogen og skjoldbrusk hormoner kan påvirke håret produksjon. Høye testosteronnivåer og østrogen dominans har vært forbundet med hårtap hos både menn og kvinner. Progesteron krem ​​brukes til det berørte området, så vel som til de anbefalte nettsteder (mage, bryster, indre arm) kan være effektive selv for mannlig mønster skallethet, ifølge en artikkel sitert av Dr. Gabe Mirkin. Overaktiv og underaktiv skjoldbruskkjertelen produksjonen kan føre til hårtap. Både menn og kvinner bør ha sine thyroids testet av en helse-omsorg leverandøren hvis de tror det kan være et problem. Supplere med vitamin B6 og B12, og sørg for at du får nok jod for å hjelpe deg å regulere skjoldbruskkjertelen.