Digidexo.com

Sunne måter å miste vekt raskt

Det er gode og dårlige måter å gå ned i vekt. Hvis du ønsker å kaste pounds raskt, er det aldri en god ideelt å sulte deg selv eller gå på en krasj diett. Det finnes sunne måter å gå ned i vekt raskt. Faktisk, kan du slippe en eller to pounds av kroppsfett og flere pounds av vann vekt hver uke.

Se kalori

Kalorier spille en viktig rolle i sunn vekttap. Å miste vekt raskt ofte krever en reduksjon i mengden av mat du spiser. Du kan fortsatt nyte en og annen godbit. Men å spise høy-kalori junk mat i løpet av dagen kan legge inches til midjen din og ekstra pounds til kroppen din.

Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Senk kaloriinntaket med 500 per dag (250 hvis du har tenkt å trene daglig og brenne en ekstra 250 kalorier). Innen en uke vil du kaste minst 3500 kalorier og gå ned en kilo kroppsfett. Dette krever disiplin, og du må lese mat etiketter og gjøre en bevisst innsats for å velge kalorifattig, sunn mat og snacks. Spise 05:56 små måltider om dagen kan hjelpe deg å kontrollere mat delen og kalorier.

Regelmessig mosjon og vekttap

Trening er ikke et vekttap krav. Men hvis du prøver å slippe pounds raskt, kan daglige treningsøkter hjelpe din innsats. Høy effekt øvelser som aerobic, jogging og dans får opp pulsen og brenne mest kalorier. I begynnelsen, men det er best å starte med lav effekt trening og gradvis øke intensiteten for å unngå skade eller tretthet.

Undersøke din timeplan og vie 30 til 60 minutter å utøve hver dag. Hvis dette ikke er gjennomførbart, finne en måte å trene tre til fem ganger i uken. Slå opp rutine for å unngå kjedsomhet. Sammen med aerobic, innlemme vekttrening å tone eller bygge muskler og brenne ekstra kalorier, og engasjere seg i viktige oppgaver å flate og stram magen.

Kvitte seg med ekstra væske

Vann vekt eller væskeretensjon er like irriterende som kroppsfett. Hvis du holde på vann, kan du merke en overnatting økning i kroppsvekt. Kosthold og mosjon bidrar til å lindre vann vekt. Kalium-rike næringsmidler som bananer hjelpe kroppen i spyle skytende vann, og en lav natriumdiett stopper lagring av salt og vann.

Svette under trening hjelper kroppen utgivelsen vann. Hvis du raskt vil kvitte seg med ekstra væske og bekjempe vann vekt, er det ideelt å øke væskeinntaket (vann og juice). Væsker be utgivelsen av vann, og du vil kunne kaste pounds av vann vekt i løpet av dager. Drikk minst åtte 8-unse glass vann om dagen.