Digidexo.com

HCG & Exercise

HCG er et hormon som skilles ut av kroppen under svangerskapet. Forkortelse for Humant choriongonadotropin, er HCG finnes i både menn og kvinner. Under graviditet, er dette hormonet produsert i overkant og styrer forbrenningen av kvinnen. Når placenta er dannet, blir deretter hormon som produseres i placenta gjennom i løpet av graviditet. HCG kosthold innebærer å ta disse hormonene syntetisk i form av oral medisin eller injeksjoner for å utløse metabolisme. Dette hormonet er brukt i små porsjoner som en del av denne dietten strategi.

HCG Diet

I forhold til hormon nivåer under graviditet, bruker denne dietten en svært liten del av dette hormonet for å utløse metabolisme. Som et resultat er det anbefales for både menn og kvinner, og sies å være trygg.

Det viktige aspektet med å lage HCG diett arbeid er en meget kalorifattig diett på 500 kalorier. Med HCG skutt, er hypothalamus utløst å mobilisere fett og slipper at for energi. Som et resultat av kroppen forbrenner lagret fett å miste opp til 1-2 lbs av lagret fett hver dag.

HCG og Øvelse

Med mange vekttap planer, kosthold og trening går hånd i hånd. Men i tradisjonell HCG Diet, er trening motet. Det er foreslått at dette vil innvirke negativt på utholdenhet av den enkelte på en 500 calorie diett.

Intens trening anbefales ikke da dette vil redusere effekten av HCG. Kroppen når det brenner mer kalorier allerede på et lavt kaloriinntak går inn i sult-modus. Som et resultat av kroppen begynner lagring av fett i stedet for å brenne den. De blandede signaler som sendes til kroppen vil redusere effektiviteten av HCG Diet. Intens trening mens på HCG Diet kan være svært farlig, og risikoen for at enkelte passerer ut eller bli dehydrert raskt er svært høy.

I løpet av dietten, er gang anses å være den mest hensiktsmessige utøvelse hvis det er for forkortet varighet på omtrent 20 minutter eller 1 til 2 miles. Men forsiktighet må utøves mens du går og omsorg må tas hensyn til at intensiteten ikke er økt til selv jogge. Husk, er det svært viktig å holde seg hydrert og overvåke hjertefrekvens under treningen.

En annen anbefaling er å praktisere yoga med dietten. Dette vil bidra til å øke styrke og fleksibilitet. Også et fokusert sinn påkaller fornyet satsing på dietten. Yoga hjelper også å bygge muskelmasse og samtidig HCG hjelper miste faktum. Så Yoga, er faktisk anbefales å utfylle HCG Diet.

Selv om trening er begrenset, er HCG Diet motiverende for de som holde seg til det og gå ned i vekt som et resultat. Ved slutten av dietten perioden, med bedre vekttapsresultater, og ny energi, er motivasjonen for å utøve høyere, og med forhøyet energi-nivåer, er resultatene langt mer effektive.