Digidexo.com

Diett for Herpes Zoster

Diett for Herpes Zoster


Herpes zoster, bedre kjent som helvetesild, er en tilstand som kommer fra det samme viruset som kan gi deg vannkopper i ung alder. Etter hvert som du blir eldre, kan et svakere immunforsvar føre til sin renessanse som et utslett som kan forårsake nerve smerte og irritasjon. Så snart du begynner å oppleve sykdommen bør du gjøre flere endringer i kostholdet ditt umiddelbart. Konsultere legen din når du gjør noen drastiske endringer i kostholdet.

Hva å fjerne

Herpes zoster kan være betent og forverret av drastiske følelsesmessige endringer. Det er mange matvarer som kan gjøre våre følelser svinger, og de bør fjernes fra kostholdet med en gang. Matvarer med behandlet sukker og andre karbohydrater har en tendens til å gjøre blodsukkeret pigg og bør erstattes av flere naturlig sukker som frukt. Alkohol er en depressant og det kan svekke immunsystemet. Disse to egenskapene kan skape kaos på en kropp forsøker å bekjempe herpes zoster. Det samme kan sies for kaffe og sigaretter. Ekstremt fet mat, rask mat og stekt mat bør også være eliminert. Hvis du kan gjøre disse få endringer, vil kroppen ha en mye sterkere evne til å arbeide mot sykdommen

Vitaminrik mat

Deretter må du legge noen av følgende matvarer i kostholdet ditt som er rike på vitaminer og mineraler som kan hjelpe din tilstand. Vitaminene A og C er antioksidanter som kan hjelpe med kroppens celleskade og kan fremme et bedre miljø for helbredelse. Vitamin A finnes i aprikoser, mango, søte poteter, fisk og egg. Legg vitamin C til kosthold med rød og grønn paprika, avokado, appelsiner, løk og jordbær. Mineralet selen bidrar til å helbrede og gjenopprette sunn hud når den kombineres med lin-frøolje, og aminosyren lysin. Øk inntaket ved å spise paranøtter, hele korn, fjærfe, laks og hummer. Vitaminer B12 og folsyre er nyttig som de beskytter nervene og helbrede skjede som går rundt dem. Vitamin B12 finnes i magert kjøtt, blåmuggost, kongekrabbe og melke. Folsyre finnes i Pinto, og marineblå bønner, rosenkål, brun ris, sopp, linser og datoer.

Supplerende urter

Det er flere urte rettsmidler som du bør inkludere i kostholdet ditt for å hjelpe med symptomer på helvetesild. Ved hjelp av ren aloe vera gel sammen med olje fra vitamin E kan gi umiddelbar lindring når den brukes lokalt til helvetesild utslett. Følg dette ved å supplere urter som echinacea og goldenseal, som har sterke antivirale og antibakterielle egenskaper. Passion blomst er en urte beroligende som kan bidra til å behandle helvetesild ved å roe nervene og redusere stress som kan bringe på en helvetesild angrep. Urten kan også bidra til å lindre noe av smerten. Hvis du følger alle trinnene ovenfor, er det en god sjanse for at dine herpes zoster symptomer vil begynne å føle deg mye bedre i løpet av få dager.