Digidexo.com

Glassøyne og hvordan de er laget

Håndverkere

Byggingen av glassøyne krever disiplinerte håndverkere som er godt bevandret ikke bare i moderne medisinsk teknologi, men også i kosmetisk vitenskap og kunst av glassblåsing. Alle glass øye håndverkere er trent i mange år før de kan tjene pasientene.

Begynnelsen

Glass øyne starter som en lengde på glassrør som er skreddersydd for det formål å gjøre det om til en glass øyet. Røret blir målt, smeltet ned og enden av det blåses inn en ball. Resultatet er et tynt rør med en glasskule på enden.

Detaljer

Farger blir deretter lagt inn ballen ved å fusjonere farget glass til slutten, noe som gjør iris i øyet ser mer livaktig. Glasset er også kontinuerlig oppvarmet av en åpen flamme, og luften er trukket ut fra pæren, å redusere størrelsen av øyet. Når det begynner å danne sin rette form, "blodkar" er malt på det hvite i øyet.

Måling

Gjennom hele prosessen med å endre størrelse på øyet, er en konstant sammenligning mellom glassøyet blir skapt og en prøve av et ferdig øye med de riktige målinger. Forskjellige måleverktøy også anvendes for å bestemme bredden, dybden og diameteren av øyet.

Behandling jobben

Når målingene er perfeksjonert, er enden av arbeidsstangen smeltet til den blir utrolig tynne, og til slutt glasset øyet trekkes bort fra resten av glassrøret. Det har varmet litt mer over åpen flamme for å perfeksjonere sin form. Til slutt, det er dyppet i en spesiell løsning til pels, beskytte og glatt, og er klar til bruk.