Digidexo.com

Hvordan Juice Detox

Det finnes en rekke grunner til at du kan vurdere en juice detox. Disse årsaker kan overvinne avhengighet og forbedre din helse. I en juice detox, måltider som består av fast føde erstattet av frukt og grønnsaker. Noen mennesker tror en juice detox vil hjelpe klare giftstoffer ut av kroppen. De sier en juice detox vil også avlaste stress på tarmen ved å frigjøre energi som ville bli brukt for fordøyelsen. Resultatet er følelsen av økt energi og generell trivsel.

Hvordan Juice Detox

•  Spis et kosthold rikt på frukt og grønnsaker en uke før du vil detox. Eliminere all junk food og kjøtt. Dette vil lette bivirkninger av detoxing kroppen din.

Bestem hvilken type juice diett du vil bruke til å detox. Valg er å drikke bare én type juice som appelsin juice eller drikke en kombinasjon av ulike grønnsaker og frukt juice. Velge en blanding vil gi kroppen med mer næringsstoffer, men vil legge mer stress på fordøyelsessystemet.

Plasser frukt eller grønnsaker i en juicer. Velg størrelse i henhold til hva du vil være juicing. For eksempel hvis du vil bare bli faste på appelsiner, er alt du trenger en oransje juicer.

Drikk ett glass juice så snart du våkner. Ifølge Juice Fasting hjemmeside, "For måltider (frokost, lunsj og middag), drikke mellom 8 og 12 oz. (250 ml til 350 ml) hver gang i stedet for et måltid. I mellom måltidene, fortsetter å drikke juice alternerende med rent drikkevann. "

Bestem hvor lenge du ønsker å spole. For nybegynnere er det vanlig å faste i en til tre dager. Lette ut av den raskt ved å fortsette å drikke juice og spise lette måltider.

Hint

  • Etter ca tre dager, symptomene på avgiftning roe ned litt.
  • Oppsøke lege for faster som er lengre enn sju dager. Ikke spis spise eller Fråts med junk food etter å ha avsluttet en rask.