Digidexo.com

Virkningene av plantevernmidler i mat

I et forsøk på å dyrke mat som kan selges, bønder ofte til plantevernmidler. Disse kjemikaliene holde insekter og insekter av av mat, noe som skaper mer salgbare varer og produsere en høyere yield på avlinger. Ettersom tiden går, er forskerne i ferd med å påpeke mulige effekter av plantevernmidler i mat.

Plantevernmiddel Definition

Plantevernmiddel rester kommer fra de mange former for plantevernmidler som brukes på avlinger. Denne resten kan komme fra soppmidler, plantevernmidler og insektmidler. Disse kjemikaliene avverge spesifikke sykdommer og insekter.

Berørte Foods

Alle typer avlinger vokst i en utendørs, utette innstillingen kan ha plantevernmiddel rester (med mindre annet er angitt av produsenten). Dette inkluderer noe dyrket i bakken, på busker eller trær (inkludert liktorn, bønner og frukt).

Nyfødte / ufødte Effects

Ifølge GHC Health, kan store doser av plantevernmidler gjøre skade på både nyfødte og ufødte barn. Dette kan inkludere en høyere risiko for Parkinsons sykdom, lavere fødselsvekt og vekstproblemer.

Giftstoffer og deres effekter

I virkeligheten, plantevernmidler er giftstoffer, skapt for å drepe og kontroll levende ting (insekter og organismer). Det er en tilsynelatende uendelig mengde problemer som oppstår fra eksponering for giftstoffer. GHC Health lister kvalme, oppkast, kreft og leverskader som bare noen av de mulige virkningene av giftstoffer.

Felle Effekter av plantevernmiddel rester

Ifølge International Food Information Council, kan matlaging faktisk redusere plantevernrester funnet på matvarer. Dette kan omfatte metoder som "matlaging, vasking, hermetisering, frysing og tørking".