Digidexo.com

TSH Resources

TSH Resources


TSH, også kjent som thyroid-stimulerende hormon, er ansvarlig for regulering av produksjon og levering av thyroid hormon i hele kroppen. Når TSH er for høy i kroppen, fører det for lite thyroid hormon som skal frigjøres, noe som resulterer i hypotyroidisme. For å behandle høyt TSH, er det viktig å ta en skjoldbruskkjertelhormon. Disse TSH ressurser kan bli funnet i forskjellige former.

Syntetisk skjoldkjertelhormon

Syntetisk skjoldbrusk hormon er et kjemisk-laget farmasøytiske skjoldbrusk erstatning. Denne type thyroid hormon er utformet for å kjemisk etterligne kroppens naturlige thyroid hormon. Den er tilgjengelig i tablettform, og kan være foreskrevet av lege.

Natural Thyroid hormon

Naturlig thyroid hormon er opprettet fra dessicated svin eller gris, skjoldbruskkjertelen. Den pulverisert skjoldbrusk er nøye målt til å være sikker på at doseringen er korrekt, og kombinert med bindemidler for å gjøre det enkelt skjema til tabletter. Både tradisjonelle og naturlige leger kan foreskrive naturlig skjoldbruskkjertelen.

Forverret skjoldbruskkjertel hormon

Blandet thyroid hormon er også dessicated porcine skjoldbrusk som er nøye målt, men er innkapslet i kapsler uten bruk av bindemidler. Denne typen skjoldbrusk erstatning er spesielt nyttig for personer som reagerer dårlig på de bindemidler i naturlige skjoldbrusk tabletter. Naturlige leger kan foreskrive forverret thyroid hormon.