Digidexo.com

Hvordan Lose jeg betydelig vekt?

Hvordan Lose jeg betydelig vekt?


Det er en stor forskjell mellom å miste en betydelig mengde vekt raskt, og mister det trygt. Crash slanking vil gå ned i vekt, men dette er ikke bra for verken sinn eller kropp, og mye av vekten tapt på denne måten går rett på igjen. Mat erstatning dietter hevder å være trygg og ernæringsmessig god, men det er et fravær av forskning på sine langsiktige effekter. Det er et mønster blant mange mennesker som er overvektige, for å miste en rimelig mengde vekt, men å få det igjen. Dette er kjent som "yo-yo" slanking, og er anerkjent som ikke sunt i det lange løp.

Hvordan Lose jeg betydelig vekt?

Mental forberedelse.

•  Skriv ned en historie av din diett suksess og fiasko, og beskrive hvordan dette gjør at du føler. Prøv å se et mønster i vekt gjenvinne. Har slanking bli en byrde etter en viss tid? Noter din å spise i løpet av en uke, inkludert alt. Prøv å se om det er et mønster. Noen mennesker snack nesten unthinkingly når de ser på TV. Noen mennesker har flere take-out måltider i en uke.

Be om hjelp. Dette kan være fra din lege, som bør sjekke din generelle helse før du legger ut på en diett og mosjon regime. Legen din kan henvise deg til en ernæringsfysiolog. Bli med en slankende gruppe, hvis støtte fra andre er viktig for deg. Sett deg noen treningsmål. Disse kan være beskjedne til å begynne med, kanskje en 20-minutters tur hver kveld etter jobb.

innlemme mer aktivitet inn i hverdagen. For eksempel alltid å ta trappen i stedet for heisen. Kjøp en skritteller og måle dine skritt hver dag. Sikt på 10.000. Les opp på sunn deilig matlaging og oppskrifter. Sett deg små realistiske mål for vekttap. Kjøpe mer frukt og grønnsaker, og erstatning brunt brød for hvitt. Drikke 2 liter vann om dagen.

Hint

  • Mye av årsaken til overspising er i sinnet. Vurdere å utforske dette med en utdannet terapeut
  • Vokt dere for alle drastiske tiltak og magiske løsninger. Selv om disse avtale med vekten din problem på kort sikt, de underliggende problemene forbli.