Digidexo.com

Slik Spot fysiske symptomer på høyt blodtrykk

Slik Spot fysiske symptomer på høyt blodtrykk


Når jeg prøver å finne ut om noen stiller noen fysiske symptomer på høyt blodtrykk, er den første tingen å huske på at de er vanligvis svært mild. Faktisk, i mange mennesker, de er ikke til stede i det hele tatt. Av denne grunn er hypertensjon ofte referert til som en lydløs killer, ved at det skader kroppen mens ofte gir lite ytre tegn til skade er gjort. Likevel, noen mennesker gjør utviser fysiske symptomer på høyt blodtrykk, og disse signalene bør ikke gå oversett, spesielt hvis personen har andre risikofaktorer for hypertensjon.

Slik Spot fysiske symptomer på høyt blodtrykk

•  Finn ut om personen lider av anfall av svimmelhet. Svimmelhet oppstår når det er en endring i kjemien i hjernen, og er en sterk indikator på at noe er galt, om det viser seg å være en av de fysiske symptomer på høyt blodtrykk, en blodsukker ubalanse, eller noe annet.

Finn ut hvor ofte vedkommende lider av hodepine. Selv om ikke alle som lider av hypertensjon lider av hodepine, er en historie med hyppig hodepine eller migrene definitivt et faresignal.

•  Har personen forsøke noen langvarig fysisk aktivitet, som å gå eller løpe. En av de mest vanlige fysiske symptomer på høyt blodtrykk er en markert redusert toleranse for fysisk aktivitet. Det kan ikke virke som en spesielt fortelle indikator, men det er også en av de måter som en person er testet for en rekke hjerte-relaterte sykdommer.

Se etter tegn på kvalme som ikke omfatter selve oppkast. Dette er ikke så vanlig et symptom som de andre som er oppført her, men har en tendens til å forekomme sammen med andre når hypertensjon er til stede.

Se etter tegn på langvarig utmattelse. Dette går hånd i hånd med de andre fysiske symptomer på høyt blodtrykk, spesielt redusert toleranse for trening. I dette tilfellet, må du se etter en lengre periode med utmattelse som ikke lindres ved økt hvile. Som de fleste av de andre tegn som er oppført, kan dette tyde på et bredt spekter av medisinske tilstander, er mange av dem hjerterelaterte.

Hint

  • Når du er i tvil, den eneste måten å vite sikkert er å gå til legen.
  • Ikke basere noen diagnose på en enkelt lesing. Sjekk flere ganger, både inn og ut av legekontoret og i løpet av dagene før noen beslutning blir tatt.