Digidexo.com

Hvordan Lose jeg vekt uten å krympe brystene?

Hvordan Lose jeg vekt uten å krympe brystene?


I løpet av en hvilken som helst vekt-tap regime, kan det være vanskelig å kontrollere hvor fett tap kommer fra. Mens du kan håpe på å gå ned i vekt fra hofter og midje, kan du ende opp med å miste den fra brystene dine i stedet. Dessverre oppstår fett tap forskjellig i hver person. Fitness-ekspert Rachael Dotson sier at vekt "har en tendens til å forsvinne fra den siste plassen det dukket opp. For eksempel, hvis magen begynte å få først." Selv om du ikke kan hindre brystene dine fra krymper under vekttap, er det bryst-styrke øvelser du kan gjøre for å styrke og tone brystet muskler og vedlikeholde din størrelse.

Hvordan Lose jeg vekt uten å krympe brystene?

Push-ups

Øv en push-up øvelsen ved å legge brystet ned med hendene i skulderhøyde og håndflatene flatt på gulvet. Føttene skal være litt mer enn skulderbredde fra hverandre og føttene må være sammen og parallelt med hverandre.

rett ut armene og presse kroppen opp fra gulvet mens du holder håndflatene i samme posisjon og kroppen rett. Ikke bøy eller bøy ryggen som du heve opp. Pause for et øyeblikk.

Senk kroppen til gulvet, sakte. Prøv ikke til sengs ryggen. Hold knærne opp fra gulvet, og inhalerer som du bøye armene.

Gjenta for totalt åtte-til-12 push-ups.

Incline Press

Velg to manualer som er enten 5 eller 10 pounds, avhengig av komfort nivå.

Lay tilbake på en skråbenk eller treningsball. Plasser føttene og knærne i en komfortabel posisjon og la hodet for å legge tilbake. Hold en manual i hver hånd med håndflatene vendt bort fra deg.

Trekk armene opp og løfte manualer. Ikke lås albuene. Pause for et sekund og sakte senke vekten tilbake til start. Gjenta åtte til 12 ganger.

Hint

  • Hvis du har et problem med push-ups, senke knærne så de hviler på gulvet.
  • Du kan også utføre push-up i en helling. Lene seg på en vertikal overflate, for eksempel en vegg, plasserer hendene skulder bredde hverandre og gå videre med push-up.
  • Når du utfører skråning trykk, puster som du løfter vekter til himmelen, inhalerer som du senker tilbake til start. Bruk kun brystet og arm muskler til å løfte vekten.