Digidexo.com

Folk legemiddel mot høyt blodtrykk

Blodtrykket måler styrken av blod presser mot arterieveggene som hjertet pumper. Du er diagnostisert med høyt blodtrykk når systolisk nivå - den øverste tallet i en blodtrykksmåling - er 140 eller høyere og / eller diastolisk nivå (lavere tall) er 90 eller høyere. Høyt blodtrykk øker risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag, men senket den kan med naturpreparater.

Angelica

Angelica, ifølge Annies Remedy, "inneholder 15 stoffer som fungerer omtrent som kalsiumkanalblokkere, en klasse stoffet som er en standard behandling for angina og høyt blodtrykk." For å bruke det, ta en unse av urten og legg den i en liten pott som inneholder to kopper kaldt vann. Bringe den til en byll, og deretter dekke det og la det småkoke i 20 minutter. Legg ingefær, kanel, anis eller honning å forbedre den bitre smaken. Hvis du for tiden tar antikoagulerende legemidler, bør du kontakte lege før du tar te. Den inneholder kumarin, som kan interferere med antikoagulanter.

Hvitløk

Begynn matlaging med fersk hvitløk, et fedd om dagen. Studier har vist at hvitløk kan senke blodtrykket litt, men den største fordelen er å senke kolesterolet. Det kan også forhindre plakk fra forming på blodårene, noe som kan føre til høyt blodtrykk. Hvitløk har også blodfortynnende egenskaper, så fortelle legen din dersom du bruker blodfortynnende medisiner.

Green Tea

Grønn te vil ikke forstyrre andre legemidler du kan ta for blodtrykket. Det kan forstyrre jern absorpsjon, men så ikke overdriv. Sett en tepose i en kopp kokt vann og bratt i 10 minutter eller mer. Du kan blidgjøre det med honning.