Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Master Cleanse Lemonade Diet

Hvordan å miste vekt med Master Cleanse Lemonade Diet


The Master Cleanse, også kjent som Lemonade rens og Lemonade Diet, er en ernæringsmessig rens som tar sikte på å avgifte kroppen. En av perks som tiltrekker mange mennesker til The Master Cleanse er den siden fordelen av naturlig vekttap.

Hvordan å miste vekt med Master Cleanse Lemonade Diet

Klargjør for The Master Cleanse Lemonade Diet ved å følge "Ease-In Diet" i tre dager før du starter The Master Cleanse. Denne delen kan hoppes over hvis du ønsker å gå rett til rens.

Ikke spis mens du gjør The Master Cleanse. Drikk så mye vann som du trenger sammen med lemonade.

Gjør en saltvann flush hver morgen på tom magen din til å rense og avgifte kroppen naturlig. Legg til to teskjeer havsalt (ikke-iodized) til én liter vann og drikke det hele tatt.

Drikk The Master Cleanse lemonade concoction 6-12 ganger hver dag. The lemonade er en kombinasjon av to spiseskjeer frisk sitronsaft, 2 ss Grade B lønnesirup, 1/10 ts kajennepepper og åtte gram vann. Forberede drikke når du er klar til å drikke den, heller enn å gjøre opp flere glass på forhånd.

Konsumere en urte lakserende te hver kveld før sengetid for å lette renselsesprosess.

Følg denne rutinen for 4-14 dager. Hvor lang tid du velger å gjøre det Lemonade Diet avhenger av deg. Noen mennesker bare gjøre det en dag, og noen gjør det for 30 + dager. De fleste følger The Master Cleanse diett i 10-14 dager og miste 5-15 pounds.

Overgang tilbake til et sunt kosthold ved å følge "Ease-Out Diet" i tre dager etter at du er ferdig med The Master Cleanse. Hjelpemiddel-Out Diet består av å spise frisk frukt og grønnsaker og ikke bør overses.