Digidexo.com

Matvarer for å eliminere magen Fat

Matvarer for å eliminere magen Fat


Fettforbrennende mat er tilgjengelig hos din lokale matbutikk og kanskje til og med i hagen din og kjøkken pantry. Noen fettforbrennende matvarer har evnen til å øke stoffskiftet i løpet av dagen. Å spise disse matvarene kan hjelpe med å eliminere magen fett og hjelpe deg å ha en flatere mage.

Bananer

Legg bananer til ditt daglige kosthold som snacks. Ifølge nettstedet for fettforbrenning-Secrets.com, bananer inneholder kalium, som kan bidra til å få fart på stoffskiftet. Kalium er avgjørende for hjerte og nyre-funksjon og har vært knyttet til å redusere høyt blodtrykk, så vel. Og, ifølge spise dette, 25 fakta om Bananer, "banan treet er egentlig ikke et tre, men en gigantisk urt. Banan er en frukt av denne urten." Og siden urter hjelpe brenne fett, dette gjør banan som mye mer av en sunn drivkraft. Ifølge Women Fitness; Urter som bidrar kaste pounds, er det flere urter som inneholder stoffer som øker kroppens stoffskifte, som igjen forbrenner mer kalorier. Noen urter også fungere som sentralstimulerende midler og undertrykke appetitten.

Sennep

Spre litt sennep på disse smørbrød eller hogge opp sennep greener og kaste dem i en salat. Sennep, eller Brassica juncea, dens vitenskapelige navn, er en av de matvarene som inneholder fettforbrennende egenskaper. Sennepsfrø har vært høyt verdsatt for sine medisinske egenskaper også. Ifølge en video kalt "3 Metabolism Styrking Foods" av Jared DiCarmine, som skriver om sunn mat på blåselampe Din Belly Fat, spise sennep kan faktisk øke fettforbrenningen med 25 prosent etter bare en dag av å konsumere det.

Laks

Laks er høy i protein og omega-3 fettsyrer. Ifølge DiCarmine, er protein 30 prosent mer thermogenic enn karbohydrater eller fett, noe som betyr at kroppen må forbrenne mer kalorier for å bryte ned protein i forhold til andre næringsstoffer. Omega-3 fettsyrer har også blitt funnet å hjelpe til å redusere fett, spesielt til midjen.