Digidexo.com

Hvordan å drikke Asea

Hvordan å drikke Asea


Asea er et kosttilskudd Redox-signalisering supplement som er påstått å forsinke aldringsprosessen. Asea inneholder naturlige molekyler som hjelpemiddel immunforsvaret av en aldrende kropp. Når vi blir eldre, våre mobilproduksjonen avtar, men redoks molekyler er ansvarlig for å erstatte og beskytte disse cellene. Asea inneholder redoks-molekyler, og, i henhold til produsentene av supplement, idet det bidrar til å gjenopprette en riktig balanse av celler i kroppen. Disse molekylene støtte immunsystemet, skaperne av Asea si, og produktet er markedsført som en immun booster.

Hvordan å drikke Asea

•  Les om Asea å finne ut om det kan hjelpe deg, eller snakke med en lege hvis du er usikker. Informasjon er tilgjengelig fra Asea nettsted, og du kan be om mer informasjon som skal sendes direkte til deg via e-post eller telefon. Les også uavhengig forskning. Syndikert medisinsk spaltist Peter H. Gott mener Asea er bare en kjepphest.

Velg en tid på dagen, en gang om dagen, der du kan drikke Asea. Ikke bland det med andre drikke eller mat. Skaperne av Asea anbefaler å drikke det en gang om dagen, men ifølge Gott, er det ikke behov for en daglig dose for å holde redox- nivåer høy. Hvis du ønsker å drikke det daglig, velger en komfortabel tid, slik som i kveld, å drikke Asea på egen hånd. Asea er beslutningstakere anbefales at du drikker den på tom mage, ca 20 minutter før trening, hvis du har planer om å trene. Hvis du ikke drikker Asea hver dag, velge hvilke dager du trener for å drikke det.

Hell Asea i en plast eller glass kopp eller glass, men ikke drikke det rett fra flasken. Asea sin maker anbefaler voksne alder 18 og eldre bør drikke 2 til 4 gram en gang om dagen. Grense som drikke til 2 gram hvis du er mellom 12 og 18 år.

Drikk Asea i en servering og alt på en gang. Ikke bland Asea med vann eller annen drikke. Hvis det blir blandet med juice, senker du effektiviteten av supplement. Du kan drikke vann etterpå. Drikk omtrent åtte glass vann daglig for å holde seg hydrert mens du drikker Asea.

Bruk Asea innen 30 dager etter å ha åpnet den, eller opp til et år hvis uåpnet. Du trenger ikke å kjøle den.