Digidexo.com

Hjem rettsmidler for gallestein fjerning

Hjem rettsmidler for gallestein fjerning


Hjem rettsmidler for gallestein fjerning, som kan omgå behovet for galleblæren fjerning kirurgi, omfatter bruk av urter, tarmrensemidler og vanlige husholdningsartikler. Mens mange hjem rettsmidler for gallestein fjerning kan være uavhengig vellykket, mange velger å innlemme to eller tre metoder for å sikre at deres gallbladders bli og forbli gallestein gratis.

Gold Coin Grass

Ved hjelp av gullmynt gress, en urt, er en tradisjonell kinesisk metode for å fjerne gallestein. Selv om det kommer i andre former, erverve mynt gresset i skjær form fordi det har blitt funnet å være den mest effektive til å fjerne gallestein. Ta 1 spiseskje med skjær hver dag gjennom munnen til du er ferdig flasken, for omtrent to til tre uker. Det rette mykgjør og knuser steinene over tid og gallestein vil sakte bli utvist fra kroppen din.

Intestinal rensing

Kjøpe bentonitt leire og pulverisert psyllium skall. Sug ikke mer enn 1 spiseskje av leire i en kopp med filtrert vann i 12 timer. Etter blanding 1 ss psyllium skall inn i concoction, drikke og spise blandingen umiddelbart. Drikk en kopp varmt vann før du går til sengs. Når du våkner opp, drikke to kopper varmt vann og plass ut seks mer kopper varmt vann hele dagen. Gjenta prosessen for en til to uker før alle intestinal hindringer er ryddet og avføringen går tilbake til normalt.

Galleblæren Flush

Galleblæren flush hjemme bøte vil ta deg et par dager å fullføre. På den første dagen, spiser bare, ikke-fet mat for ikke-behandlet, for eksempel grønnsaker og frukt. Slutte å spise minst en time før sengetid og drikke en blanding av en kvart kopp friskpresset sitronsaft og en kvart kopp extra virgin kaldpresset olivenolje. Gjenta denne prosessen i 15-minutters intervaller til du har drukket til sammen 1 kopp olivenolje og 1 kopp sitronsaft. Legg deg ned og sove på høyre side. Når du våkner opp neste morgen, bland 2 ts av ikke-iodized havsalt inn i 4 kopper varmt vann og drikke ned blandingen. Drikk buljong og spise lett kokte grønnsaker hele dagen. Gallestein vil forlate kroppen din på den andre dagen.