Digidexo.com

Eksem Skin Disease

Eksem, også kjent som dermatitt, er betegnelsen som brukes for en rekke hudsykdommer. Atopisk eksem er den vanligste typen eksem. Ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer (NIAID), er atopisk eksem blir mer vanlig og rammer 9-30 prosent av USAs befolkning.

Symptomer

Eksem generelt klør, uansett det berørte området. Et utslett kan skje før eller etter kløe begynner. Tørr, tykk eller skjellende hud er også et symptom på eksem.

Årsaker

Den eksakte årsaken til eksem er ikke kjent. Det er vanlig, men for folk som har en familiehistorie med allergi og / eller astma for å utvikle eksem, ifølge National Institutes of Health (NIH).

Behandling

Kremer og lotions kan bidra til å bevare fuktigheten i huden, noe som kan lindre kløe. Hydrokortison eller andre foreskrevne kremer kan bidra til å redusere betennelse. Antihistaminer er også noen ganger foreskrevet for kløe.

Forebygging

Eksem i seg selv kan ikke forebygges, men eksem flareups kan. Hold deg unna skrapete klær. Prøv ikke å svette eller bli for varm. Ikke bruk sterke vaskemidler eller såper. Hold huden godt fuktet. Gjør ditt beste for å holde seg borte fra miljømessige elementer som kan provosere allergi.

Statistikk

Ifølge Centers for Disease Control, i 2005 var det rundt 13 millioner kontor besøk til leger på grunn av et hudutslett. Ifølge National Institutes of Health, 90 prosent av pasientene utvikler symptomer på eksem før 5 års alder.