Digidexo.com

Om Kjemisk ubalanse i hjernen

Kjemisk ubalanse i hjernen antas å forårsake emosjonelle nød. Det kan føre til angst, depresjon og ADHD (attention deficit disorder). Den nøyaktige link har ikke blitt funnet, men mange kliniske studier og medisinske observasjoner identifisert kjemiske uoverensstemmelser som rapporterer symptomer relatert til disse lidelsene. Det er ofte vanskelig å diagnostisere, behandle og identifisere årsakene for kjemiske ubalanser i hjernen.

Disorders

Noen av de lidelser som er tenkt å være forårsaket av en kjemisk ubalanse i hjernen er --- ADHD, bipolar lidelse, panikk, angst, fobier, posttraumatisk-stress lidelse, tvangslidelser, schizofreni, lærevansker og demens.

Årsaker

Kjemiske ubalanser er antatt å være forårsaket av en redusert tilgjengelighet av serotonin, dopamin og noradrenalin. GABA og acetylcholin, som er nevrotransmittere i hjernen, kan også forårsake kjemiske ubalanser. Dessverre er det ingen avgjørende svar på hva som forårsaker kjemiske ubalanser i hjernen. Mange studier har vært gjort --- men resultatene er sjelden konsekvent.

Behavior

Hormoner, neurotransmittere, og aminosyrer er produsert, frigjøres og absorberes som et resultat av hva som skjer i hjernen. Fly eller kjempe syndrom fører til en kjemisk utgivelse som vil gi oss ekstra energi til å enten bo og slåss eller løpe vekk. Nevrotransmittere er kjemikalier ut i hjernen når dette skjer.

Diagnose

Det er ofte vanskelig å diagnostisere kjemisk ubalanse i hjernen. Tester kan kjøre for å identifisere noen lidelser, men vanligvis et kurs av spørsmål som er identifikatorer brukes til å finne fellestrekk i symptomene på mange pasienter.

Ledelsen

Reseptbelagte medisiner er ofte brukt til å behandle kjemiske ubalanser som er knyttet til emosjonelle lidelser. Noen kjemiske ubalanser i hjernen kan styres ved å identifisere tankemønstre og hva som utløser dem. Påfør positive tankemønstre og atferd. Når du forstår at noen av disse lidelsene kan kontrolleres ved hjelp av pusteøvelser og endre dine oppfatninger av hva som kan skje, vil du være i stand til å ta kontroll over noen av resultatene. For eksempel, hvis du lider av angst, og du vet at du kommer til å være i en stressende situasjon, ta litt tid før du går inn i det å gjøre noen dype pust og andre avspenningsteknikker.