Digidexo.com

Inkontinens øvelser for menn

Mens stressinkontinens er et problem mest typisk sett med kvinner, kan menn også lider av denne potensielt pinlige tilstand. Hvis venstre ukontrollert for lenge, kan stressinkontinens skade deg både sosialt og psykologisk, som du kanskje frykter å forlate huset. Heldigvis, hvis du lider av mannlig inkontinens, er det håp. Mange klinikere finner at regelmessig trening av Kegel øvelser kan bidra til å lindre lidelse.

Om Kegel øvelser

Kegel øvelser ble oppfunnet av Arnold Kegel, og de har sett en oppblomstring i popularitet blant leger på grunn av deres evne til å behandle en rekke bekken lidelser gulv i både menn og kvinner. Kegel øvelser tilstand musklene i bekkenbunnen (området fra kjønnsorganene til anus), bedre styrke og forbedre muskulær utholdenhet. Over tid vil dette føre til en reduksjon i hendelser i inkontinens.

Utføre Kegels

For å utføre en Kegel, først må du finne riktig muskelgruppe. Musklene som du vil bruke til å utføre Kegels er de samme musklene som du ville bruke til å stoppe en strøm av urin midtstrøms. For å sikre at du forstår de riktige musklene, neste gang du bruker toalettet, forsøke å stoppe flyten av urin flere ganger. Å gjøre dette gjentatte ganger vil raskt tilstand du å aktivere de riktige musklene for Kegel-øvelser.

Nå som du vet hvilke muskler til flex, utføre en Kegel ved å sitte på kanten av en stol. Som du sakte inhalerer, presse sammen de riktige musklene og mentalt "føler" bekkenbunnen stiger. Slipp musklene som du puster ut, deretter gjenta. Ideelt utføre minst tre sett med 20 Kegels på ulike tidspunkter i løpet av dagen. Praksis daglig for maksimalt utbytte.

En avansert Variasjon

Etter å mestre grunnleggende Kegel, prøve å ta bekkenbunnen styrke til neste nivå ved å praktisere "progressive" Kegels. For å utføre en progressiv, begynner ved kontrahering bekkenbunnsmuskulaturen i 1 sekund, og slipp i 1 sekund. Under neste sammentrekning, hold i to sekunder, etterfulgt av to sekunder med hvile. Fortsett denne til du kan godt jobbe deg opp til 10 til 20 sekund holder. Forbedre styrke-utholdenhet på denne måten vil gjøre underverker for å forbedre inkontinens.

En annen variant er den avanserte "banking". Flagre utføres ved å klemme og slippe bekkenbunnsmuskulaturen så fort som mulig. Gjenta dette for sett med 10 flagrer, deretter hvile i et minutt eller så før du gjenopptar igjen. Fylles totalt tre sett i løpet av dagen for maksimalt utbytte.

Kombinere grunn Kegel med de mer avanserte varianter i en daglig trening rutine kan gjøre inkontinens en ting fra fortiden.