Digidexo.com

Hva er de langsiktige virkningene av å bruke Protein kosttilskudd?

Hva er de langsiktige virkningene av å bruke Protein kosttilskudd?


Proteintilskudd er ofte fortært av idrettsutøvere å få muskelmasse, hastighet utvinning og gå ned i vekt. Å vite de langsiktige effektene av disse kosttilskudd kan hjelpe enkeltpersoner i å gjøre smartere kosten valg.

Historie

Kosttilskudd brukes for å referere til de forbindelser laget med vitaminer, mineraler og proteiner. Siden 1994 Dietary Supplement Health and Education Act (dshea), ethvert stoff som brukes til å supplere kosten, inkludert urter og andre planter, kan nå brukes som ingredienser.

Typer

De mest vanlige proteintyper er:

Whey protein: Laget fra melk, lettfordøyelig og blander lett.

Kasein: Også fremstilt av melk, men en mer komplett protein som ikke lett løses.

Melkeprotein: Felles betegnelse på proteiner laget av melk. Laktoseintolerante personer kan oppleve ubehag etter inntak av melkeproteiner på grunn av melk sukker.

Egg protein: En komplett protein og et godt valg for laktoseintolerante personer.

Soya protein: Også en komplett protein og vanlig valg for vegetarianere.

Funksjon

Protein er en primær ingrediens i dannelsen og reparasjon av muskler, hud og andre kroppsvev.

Glukoneogenesen

Hvis du ikke spiser nok karbohydrater, kan protein i kroppen omdannes til karbohydrater gjennom en prosess som kalles glukoneogenesen.

FDA

Det er produsenten supplement ansvar å sørge for et trygt produkt før det er tilgjengelig for allmennheten. The Food and Drug Administration (FDA) kan bare gå til aksjon mot et kosttilskudd etter at den er markedsført.

Advarsel

Mens kortsiktig tilskudd av protein har ikke hatt uønskede bivirkninger, de langsiktige effektene av protein tilskudd er fortsatt aktuelle.