Digidexo.com

Forholdsregler av Wheatgrass Juice

Forholdsregler av Wheatgrass Juice


Wheatgrass er klorofyll hentet fra syv dager gamle hvetespirer, som er angivelig høy i vitaminer. Mange tror at når inntas som en juice eller te, det støtter immunforsvaret, dreper skadelige bakterier i fordøyelseskanalen og rids kroppen for giftstoffer og avfall. En liten studie viste at wheatgrass bidratt til å redusere symptomer på ulcerøs kolitt, en betennelse i tykktarmen og endetarmen.

Bivirkninger

Les retninger før du spiser eller drikker hvetegress for første gang. Den har et sukkerinnhold og en sterk lakserende virkning, noe som kan indusere kvalme, særlig hvis forbrukes med andre matvarer. Det bør tas på tom mage. Hvis du drikker hvetegress juice for første gang, drikke 1 oz. per dag og bygge opp over en uke eller mer til 2 oz. per dag, tatt i separate, 1 oz. porsjoner.

Allergiske Reaksjoner

Noen mennesker utvikler hodepine, elveblest eller hevelse i halsen i løpet av minutter av å drikke wheatgrass juice, som kan være en allergisk reaksjon, og kan bli mer alvorlig ved gjentatt eksponering.
Wheatgrass ofte utvikler mold, som er potensielt skadelig for mennesker som har mold allergi. Noen dyrkere tro at nærværet av formen bidrar til saften er lakserende effekt.
Råd varierer over om folk som er allergisk mot hvete kan trygt spise hvetegress. Hvetegress dyrkere, for eksempel Amazing Grass, sier at hvetegress inneholder ikke gluten, som er hva som forårsaker allergiske reaksjoner hos mange mennesker som spiser hvete. Imidlertid råder Kosttilskudd senter mennesker med hvete følsomhet for å unngå hvetegress.

Bakterier

Vær oppmerksom på mulig bakteriell forurensning. Wheatgrass dyrkes i jord eller vann, og rå forbrukt, og kan komme i kontakt med bakterier. Av denne grunn bør kvinner som er gravide eller ammer ikke bruke wheatgrass, advarer American Cancer Society.