Digidexo.com

Hvordan å snakke med en 911 operatør

Ingen ønsker å tenke på medisinsk nødhjelp - før de har en. Hvis du ikke vet hvilken informasjon som skal videresende til 911 operatør - eller hvis du er for opprørt til å tenke rett, kan du kaste bort dyrebare øyeblikkene få hjelp. I så mange kriser, er tiden av essensen i å hjelpe noen i trøbbel. Les videre for å lære å snakke med en 911 operatør.

Bruksanvisning

•  Når du må ringe 911, er det en god innsats at adrenalinet skal pumpe, og du vil virkelig bli skremt eller opprørt. Den første regelen å huske er at du må gjøre alt du kan for å holde deg rolig. Noens liv avhenger av det. Pust dypt inn gjennom nesen og ut gjennom munnen mens du går for telefonen, og vent på svar.

Gi viktig informasjon først. Oppgi navn og telefonnummeret du ringer fra. Hvis du blir koblet fra, vil de trenge et telefonnummer for å ringe deg tilbake på.

Fortell dem at du trenger en ambulanse sendt til adressen du ringer fra. Så fortell dem den viktigste informasjonen om personen i trøbbel. Fortell dem om de blør, sterk smerte eller om de er bevisstløs. Hvis det er noe annet som skjer - de kan ikke puste ordentlig eller øynene beveger tilbake, for eksempel fortelle dem dette nå. Denne informasjonen hjelper dem til å diagnostisere hva som er opp og gi deg instruksjoner om hva du skal gjøre.

Lytt nøye til hva de forteller deg å gjøre og holde telefonen med deg hvis du kan. Hvis ikke, si at du vil legge telefonen ned og så gå og gjøre akkurat det du får beskjed om. Når du har gjort det de ba fortelle dem at jeg gjorde slik og slik for å gjøre alt ble gjort som de hadde tenkt.

Hvis du er veldig opprørt 911 operatøren kan oppholde seg på telefonen med deg til hjelpen kommer. Hvis de ikke kan gjøre det på grunn av andre kriser kan du ringe nærmeste person du kjenner til å komme over. Hvis du trenger en barnevakt, ringer dem nå, slik at du kan følge personen til sykehuset.

Bo med den personen i trøbbel til hjelpen kommer. På den tiden, back off og gi dem rom til å arbeide med mindre de ber om din hjelp. Svare på alle sine spørsmål, og prøver ikke å spørre din egen før de har fått den personen stabil. Du kan snakke med dem mens du rir i ambulansen med den personen senere.

Gjør en nødsituasjon liste med disse instruksjonene, navn og antall leger, familiemedlemmer og babysitters.Add en liste over alle familiemedlemmenes resepter, kosttilskudd og over mot narkotika. Hold forsikring kort i lommeboken og ektefellens til enhver tid. Sett listen inne i skapet nærmest telefon. Når du har en nødsituasjon bare ta denne listen ned og bære den til telefonen med deg. Sørg for å ta det med til sykehuset også.

Tren hvert familiemedlem i hvordan å ringe 911, og hva jeg skal si. La dem alle vet hvor listen er, og de er å få det når de trenger å ringe en ambulanse. Bare litt omtanke kan forsikre deg om at du vil gjøre alt som er mulig i en nødsituasjon.

Tips og advarsler

  • Skriv all denne informasjonen ned. Du vil sannsynligvis ikke huske alt mens du er i en krisesituasjon.