Digidexo.com

Hvordan Unn Frostbite Naturligvis

Hvordan Unn Frostbite Naturligvis


Frostskader oppstår i huden og i det underliggende vev når det er forlenget eksponering for frysetemperaturer. Vanligvis skjer det i ekstremiteter og er ledsaget av smerter, nummenhet å røre, blemmer, hardhet i huden og huden misfarget. Du kan behandle denne tilstanden med naturlige, naturmidler. Les videre for å lære hvordan å behandle frostskader naturlig.

Bruksanvisning

•  Påfør litt aloe vera gel veldig nøye til frost bitt området. Hvis du bruker den i plante form, bland en kopp fersk saft med varmt vann. Aloe vera har fantastiske helbredende egenskaper for huden og reduserer smerte.

Plasser 10 teposer i en gallon av varmt vann og la teen bratt i ca 15 minutter. Bløtfrostskader områder i vannet når væsken er blitt avkjølt til værelsetemperatur. Te vil berolige huden og hjelpe blodet til å strømme til det berørte området.

Bland sammen 1 oz. hver av olivenolje, peppermynteolje og ammoniakk. Gni denne blandingen på de forfrosne området.

Mål opp 1 ts. av salvie i en kopp med veldig varmt vann og la sitte i fem minutter. Drikk te. Salvie te bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen.

Ta 30c av kosttilskuddet Agaricus en eller to ganger om dagen for å behandle lette tilfeller av frostskader. Hvis det ikke er noen bedring i huden etter 48 timer, slutte å bruke og se en lege.

Tips og advarsler

  • Noen ganger utsatt for frostskader vil også lider av hypotermi. Behandle denne tilstanden først før behandling av frostskader.
  • Hvis blodårene er berørt skade av forfrysninger vil være permanent, og det er mulig at koldbrann vil følge forårsake amputasjon av ekstremitet.
  • Alltid lege eller gå til legevakten etter å stabilisere de forfrosne tilstand.