Digidexo.com

Tidlig Stage Alzheimers sykdom

Tidlig Stage Alzheimers sykdom


I september 2009 var det mer enn 5,3 millioner amerikanere lever med Alzheimers sykdom, som er den vanligste typen demens. Faktisk, av alle demenstilfeller, Alzheimers krav 50 til 70 prosent av dem. I sin innledende fase, begynner sykdommen å strippe personens personlighet og deres evne til å tenke, kjenne og koordinere. Ved å anerkjenne tegnene på tidlig Alzheimers, kan pasienten og deres familier ta affære før symptomene blir alvorlige.

Stages

Det er tre stadier av Alzheimers sykdom. Stage man er tidlig eller mild Alzheimers, er trinn to moderat og scene tre er moderat alvorlig.

Time Frame

Tidlig stadium av Alzheimers kan vare så lenge som to til fire år før det utvikler seg til trinn to.

Tegn og symptomer

Selv om folk opplever de tidlige stadier av Alzheimers annerledes, det er rutine tegn å se etter. Når en person stadig glemmer om viktige ting og glemmer hvordan å gjøre noe de nettopp har lært, så du kan ha grunn til bekymring. Hvis personen har problemer med å fullføre kjente oppgaver eller å vite hva de skal gjøre i en nødssituasjon, så dette er en annen grunn til bekymring. Folk i de tidlige stadier av Alzheimers noen ganger kan bli tapt, selv i sine egne nabolag.

Personer som lider av tidlig Alzheimers kan utvise plutselige endringer i atferd, som for eksempel tap av interesse for en hobby de en gang var opptatt av. Et annet tegn på tidlig Alzheimers er når personen begynner å sette ting i merkelige steder - å sette bilnøklene i ovnen eller mail i kjøleskapet, for eksempel.

Behandling og forebygging

Fra september 2009 ble forskerne fortsatt søker etter en kur for Alzheimers. Likevel har de medisiner som vil bidra til å forsinke progresjon. Noen av FDA-godkjente medisiner for moderat Alzheimers er Razadyne, Exelon (rivastigmin) og Aricept (donepezil). For pasienter med moderat til alvorlig Alzheimers, kan leger fore Namenda (memantin) eller Aricept. De har også oppdaget måter som kan hindre deg fra å få denne sykdommen, som å ta folat eller engasjere tankene dine i aktiviteter for å gi den litt mosjon.

Betraktninger

Hvis du mistenker at din kjære har tidlig Alzheimers, så er det viktig å ha dem sjekket av en lege. Hvis du tar det tidlig nok, vil du fortsatt ha nok tid til å forberede seg til den økonomiske byrden som kommer til å komme. Videre er det en god idé å få din kjære ens juridiske dokumenter for på dette tidspunktet. Du kan også forberede seg på medisinske problemer, finne de rette legene og forskning sykehjem. Ved å gjøre dette i løpet av de tidlige stadier av Alzheimers, vil du ha en enklere tid å takle sykdommen når den utvikler seg.