Digidexo.com

Hvordan få gul jakke stikk til Quit Kløe

Hvordan få gul jakke stikk til Quit Kløe


Gule jakker kan se ut som bier, men de er faktisk kraftigere. I motsetning til mange bee arter, ikke en gul jakke ikke miste sin stinger i offerets hud. Denne gjenbruk stinger gjør at en enkelt gul jakke for å gjentatte ganger svi ett offer og tilføre ny gift hver gang. Hevelse, irritasjon og kløe oppstår innen to til tre minutter av stikket. Disse symptomene avtar vanligvis i løpet av få timer, med mindre offeret er allergisk eller angrepet besto av flere stikk. Giften fra 1500 gul jakke stikk er potent nok til å drepe en voksen mann, og barn kan dø av bare noen få hundre.

Bruksanvisning

•  Ta en over-the-counter antihistamin pille. Kroppen frigjør histaminer etter opprettholde en gul jakke brodd, eller opplever andre allergener. Den naturlige reaksjon på huden din til histaminer er hevelse, kløe og irritasjon. Et antihistamin stopper kroppens reaksjon, og dermed stoppe kløen. Ta antihistaminer som beskrevet på etiketten.

Påfør en natron lime direkte til berørte huden. Bland 3 ts. natron med 1 ts. vann i en fin pure og spre blandingen over stikket. Natron letter kløe ved alkalisering gul jakke gift og redusere hevelse. La pastaen stivne på huden din og fjerne det med en våt klut. Gjenta etter behov til kløe stopper.

Suge en bomullsdott med Calamine lotion. Spre lotion over kløe i huden. La lotion tørke og gjenta som nødvendig til kløe stopper. Calamine har en beroligende effekt på forverret hud.

Påfør en ert størrelse mengde på 0,5 til 1 prosent hydrokortison krem til gul jakke brodd. Masser kremen inn i det berørte området og la det tørke. Gjenta etter behov i løpet av dagen.