Digidexo.com

Hvordan bruke Fluocinonide

Fluocinonide, uttalt floo-oh-Sin-oh-nide, er fellesnavnet for en resept steroid. Selges under merkenavnene Fluocinonide-E, Dermacin, Fluex, VANOS, Lidex og Lidex-E, er Fluocinonide brukes lokalt for en rekke hudsykdommer, inkludert eksem, psoriasis og allergiske reaksjoner. Det fungerer som en anti-inflammatorisk og lindrer kløe, rødhet, skorpedannelse, peeling og tørrhet.

Bruksanvisning

Kjøp Fluocinonide. Fluocinonide er en aktuell medisin tilgjengelig kun på resept. Det er solgt under en rekke merkenavn og kommer i krem, salve, og gel form typisk i en .05% konsentrasjon.

Vask det området som skal behandles med en mild rensemelk som CeraVe, Formål eller Cetaphil og vask hendene for å unngå forurensning.

Gni en liten mengde Fluocinonide i det berørte området to ganger per dag. Bare dekker det område som skal behandles, fordi dekker et større område kan føre til over-absorpsjon av denne steroid fløte, noe som resulterer i bivirkninger.

Hvis du behandler hodebunnen, del håret i området som skal behandles og gni en liten mengde direkte på det berørte området Ikke vask håret før medisinen er tørr.

Tips og advarsler

  • Ikke dekk til området med et sjal eller bandasje med mindre å gjøre det av legen din. På grunn av steroid komponent, bør det utvises forsiktighet ved bruk Fluocinonide med barn og sykepleie eller gravide kvinner.