Digidexo.com

Hvordan å beregne hvor mange dager mellom Perioder

Hvordan å beregne hvor mange dager mellom Perioder


Hormon svingninger er kraften bak alt som skjer under den månedlige menstruasjonssyklusen. Læring mønsteret av kvinnens menstruasjonssyklus er viktig informasjon som mange kvinner streber etter å forstå. Om en kvinne er aktivt prøver å bli gravid en graviditet eller unngå en graviditet, gir menstruasjonssyklusen ledetråder som kan hjelpe bestemme fruktbare tider. Beregne hvor mange dager mellom perioder for å forstå din individuelle syklus. Deretter kan du ta denne informasjonen og bruke den til å oppnå graviditet, hindre graviditet eller bare styre livet ditt.

Bruksanvisning

•  Lag et merke på kalenderen på dagen din menstruasjonssyklus begynner (den første dagen av blødning).

Lag et merke på kalenderen på dagen din neste menstruasjonssyklus begynner (den første dagen av blødning).

Tell antall dager mellom de to merkene (inkludert det første merket, men ikke inkludert det andre merket). Dette er antall dager som bare skjedde under den siste menstruasjonssyklus.

Spor dagene i menstruasjonssyklusen for 6 måneder. Etter denne tid er omme, sammenligner antall dager i hver syklus for å se om syklusene dine er vanlig. Hvis hver syklus inneholder omtrent samme antall dager, har du et nyttig mønster som vil hjelpe deg å vite lengden på menstruasjonssyklusen. Ifølge NetWellness nettstedet, er normal varianter av to til tre dager.