Digidexo.com

Kosttilskudd for flass kontroll

Selv om flass er ikke en sykdom, det er skjemmende og ubehagelig. De fleste som lider av flass ønsker å bli kvitt den raskt. Det er flere måter å behandle flass fra hodebunnen behandlinger til muntlig kosttilskudd.

Tea Tree Oil

Ifølge en studie publisert i bind 47 av Journal of American Academy of Dermatology, er tea tree olje en effektiv behandling for flass. Det er lett tilgjengelig for kjøp over disk. Bare legg en liten sum til din sjampo; i studien sitert, te treet olje består 5% av det totale volum.

Ketokonazol Shampoo

En studie utført av Dr. Danby et. al, publisert i Journal of American Academy of Dermatology, viser bevis på at sjampo som inneholder to prosent ketokonazol kan effektivt behandle flass.

Honning

Ifølge Dr. Maloney, en naturopathic lege, hvis du lar en løsning av utvannet honning på hodebunnen din, la det tørke i tre timer, og så vaske det av, flass vil forsvinne i en uke.

Oral medisiner

Ifølge en studie utført av Dr. Steven A. Smith et. al, publisert i Alternativ medisin gjennomgang, kan en mikstur bestående av Kaliumbromid 1X, Sodium bromide 2X, Nickel sulfate 3X og Natriumklorid 6X betydelig forbedre tilstanden til flass etter 10 ukers behandling.

Fettsyrer

En studie utført av Dr. CR Harding et. al viste at flass korrelerer med redusert nivå av omega 3 fettsyrer i kroppen. Daglig inntak av fettsyrer kosttilskudd kan redusere muligheten for å utvikle flass. Naturlige former for omega 3 fettsyrer er fisk, linfrø, rapsolje, bladrike grønnsaker, solsikkefrø og valnøtter.