Digidexo.com

Hvordan Heal Dental Ligaments

Hvordan Heal Dental Ligaments


Kjeven består av en kompleks struktur av sener og muskler som støtter Kjeveledd, slik at kjeven din kan bevege seg i en rekke retninger. Smerter i Temporomandibular (TM) joint er ofte relatert til stress eller sliping av tennene som stammer leddbånd.

En annen tannlege ligament problem er periodontal ligament problemstillinger knyttet til tannkjøttsykdom. Svekkede periodontale ligamenter er en ledende årsak til tap av tenner.

Hvis du har anstrengt dine TM tann leddbånd, eller hvis du har svake periodontale ligamenter, du kan ofte hjelpe dem å gjenopprette ved å følge noen enkle trinn. Hvis smerte i TM joint vedvarer, kan det hende du har en mer komplisert problem, og bør se en lege eller kiropraktor for en videre diagnostisering og spesialisert behandling.

Bruksanvisning

Behandling TM Ligaments

•  Sett av 10 til 15 minutter om dagen for å gjøre milde kjeve stretching. Start med å varme opp kjeven din. Strekk deg munnen åpen bred og hold den for 1 eller 2 sekunder. Deretter slappe av og gjenta. Gjøre fem repetisjoner. Så si eller munn ordet "Wow" i en veldig overdrevet måte. Gjenta denne øvelsen fem ganger. Deretter holder leppene sammen, strekke underkjeven til høyre og hold den for en åtte teller - det er greit hvis underleppen stikker ut litt til siden du er en strekk. Gjenta denne strekningen på venstre side.

Masser kjeve daglig. Ofte ligament smerter i TM felles er stress relatert, så en massasje kan bidra til å slappe området. Begynn med forsiktig masserer langs kinnene om en tomme foran ørene. Hvis du åpner munnen, bør du være i stand til å føle din kjeven felles trekk. Neste massasje baksiden av kjeven like under ørene.

Gjør noen fokusert avslappende hver dag. Mange mennesker holder en god del spenning i kjevene uten å vite det. Ta flere minutter og fokus på å slippe og avslappende musklene i kjeven.

Snakk med tannlegen din om en tann vakt hvis du skjærer tenner om natten eller når du er under stress.

Behandling Periodontal Ligaments

pusser tennene to ganger om dagen i minst to minutter hver gang. Sunn periodontale ligamenter kommer med god daglig tannpleie.

Floss daglig. Tanntråd bidrar til å styrke tannkjøttet og som vil hjelpe dine periodontal leddbånd å helbrede.

Skyll med antibakteriell munnvann en gang om dagen. Et antibakterielt munnvann kan bekjempe bakterier som inflame tannkjøttet og svekke de periodontale ligamenter.