Digidexo.com

Hvordan kontrollere Astma Naturligvis

Astma er en tilstand som mange tror kan bare behandles med reseptbelagte legemidler. Sannheten er at noen tilfeller kan kontrolleres naturlig. Mange av trinnene du ta for å kontrollere dine symptomer ikke bare hjelpe med astma, men gjør ditt sunnere overall. Best av alt, disse naturlige behandlinger har ingen bivirkninger. Hvis du tror det er på tide at du hadde mer kontroll over astmaen din, bør du vurdere følgende trinn.

Bruksanvisning

•  Lag en liste over hva som utløser symptomene dine. Det er flere irritanter som kan forårsake astma symptomer til å blusse opp. Mange av disse er irriterende stoffer og allergener. Stoffer som forårsaker symptomer kan omfatte røyk, parfyme eller rengjøringsprodukter. Allergener som kan forårsake astma symptomer inkluderer pollen og mold. Andre symptomer faller inn i en slags diverse kategorien, som omfatter slike irritanter som vær og stress.

Husk å ta vitaminer. Det er flere vitaminer som kan hjelpe kontroll astmasymptomer naturlig. Vitamin C, for eksempel, forbedrer lungefunksjonen; magnesium kan bidra til å slappe bronkial muskler. Snakk med legen din om vitaminer som vil fungere best for deg.

Gå ned i vekt. Hvis du er overvektig, kan du oppleve flere angrep enn den gjennomsnittlige personen. Dette er fordi overvekt legger mer stress på kroppen din. Den enkle handling å puste kan bli anstrengt når du har ekstra pounds veier deg ned.

Reduser stress. Stress og sterke følelsesmessige reaksjoner kan føre til astmaanfall. Lære å bedre håndtere stress, eller unngå det hele sammen, bedre kan hjelpe deg å kontrollere dine symptomer. Hvis mulig, prøv å unngå stressende situasjoner. Det er bedre å gå bort fra stress enn la det føre til et angrep.

Gå til legen din regelmessig. Det er veldig viktig å holde besøker legen din. Legen din kan bedre hjelpe deg å avgjøre om de behandlinger som fungerer og kan kjøre puste tester for å sørge for at lungene fungerer som de skal.

Tips og advarsler

  • Innlemme avstressende aktiviteter i dagen.
  • Alltid konsultere legen din før du starter en ny behandling.