Digidexo.com

Hvordan å behandle trost som en diabetiker

Thrush er en infeksjon i munnen som oppstår når en overdoser av sukker i blodet fører til at pH å svinge, slik at en gjær som heter Candida å vokse ut av kontroll. Fordi diabetikere opplever ofte svingninger i blodsukkeret og pH-nivå, de er mer utsatt for å utvikle trost. Behandle trost hos diabetespasienter er lik trost behandling for ikke-diabetikere.

Hvordan å behandle trost som en diabetiker

Hvordan å behandle trost som en diabetiker

•  Reduser søtsaker og karbohydrater i kosten. Diabetikere er ikke fremmede for å se på hva de spiser, men noen ganger er det litt for fristende å slå stort. Prøv å holde et måltid dagbok for å undersøke dine matvaner og bidra til å identifisere "problemet mat."

Arbeidet med å bedre kontrollere blodsukkeret ditt. Fordi trost er forårsaket av en overdoser av sukker i blodet, holde blodsukkeret så nært som mulig til målet glukose vil bidra til å redusere forekomsten av trost. Snakk med legen din om hva du kan gjøre for å holde seg innenfor målet glukose rekkevidde.

Bland en spiseskje av eple cider eddik med en halv kopp med varmt vann. Rør sammen og bruke som en munn skyll opptil fire ganger om dagen. Denne enkle løsning av vann og eple cider eddik bidrar til å gjenopprette den naturlige pH-balansen i munnen og midlertidig lindrer smerte og kløe forbundet med trost.

Diskuter med legen din dersom du tar en anti-fungal medisiner er riktig for deg. Leger ofte foreskrive anti-fungal medisiner til å behandle trøske hos pasienter med svekket immunforsvar. Som diabetiker, betyr at du dette. Diskuter med legen din fordelene med å ta en muntlig anti-sopp å behandle trost.

Ta acidophilus kapsler eller spise yoghurt med live acidophilus kulturer for å bidra til å gjenopprette balansen mellom gode og dårlige bakterier i kroppen din. Acidophilus kapsler kan finnes i din lokale helsekost butikk eller på helse og velvære delen av din lokale supermarked.

Hint

  • Endre tannbørste ved første tegn på en trost infeksjon og igjen når infeksjonen synes å være borte for å unngå utilsiktet reinfeksjon.
  • Informasjonen som presenteres i denne artikkelen er for informative formål og er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk hjelp. Hvis du har spørsmål om trost behandlinger for diabetespasienter, ta kontakt med legen din.