Digidexo.com

Hvordan finne AA Møter Online

Hvordan finne AA Møter Online


Det er lett å finne AA-møter på nettet. De er praktisk og det nest beste hvis timeplanen ikke tillater deg å delta på Anonyme Alkoholikere møter i person. Det eneste kravet for å bli med er et ønske om å slutte å drikke. Anonyme Alkoholikere følger prinsippene i de tolv trinnene for å hjelpe menn og kvinner finner daglig utvinning fra alkoholisme. Det er en av de mest vellykkede måter å slutte å drikke. Å finne AA-møter på nettet, følg trinnene nedenfor.

Bruksanvisning

•  For å finne AA-møter online sjekk ut AAOnline.net. AA-møter online holdes hver dag inkludert helgene. AAOnline.net er en av de beste nettstedene for AA-møter på nettet for svært travle mennesker.

Et annet nettsted for å finne AA-møter på nettet er OnlineIntergroup.org. Denne nettsiden har også e-post og lyd AA-møter på nettet.

Sjekk ut StayingSober.org for ukelange møter. StayingSober.org har AA-møter på nettet som kjører en hel uke lang, så du trenger ikke å planlegge et AA-møte på nettet på en bestemt tid. Nettstedet ber om at du begrenser deling som gjelder drikking problem og tema. Sørg for å lese retningslinjene før du deltar i noen AA-møter på nettet.

Surf E-aa.org for AA-møter på nettet. E-AA Group of Anonyme Alkoholikere har en "få hjelp nå" -linken samt e-post og chat AA-møter på nettet.

Sjekk ut AA live chat Online Meeting Directory for omfattende tilgang til de fleste AA-møter på nettet over hele verden. Nettstedet er en 24/7 informasjonsportal for å leve chat for AA-møter på nettet.