Digidexo.com

Hvordan Kastet en Walking Boot

Hvordan Kastet en Walking Boot


Etter en skade i foten eller ankelen, kan terapeuten eller legen forskrive en walking støvel for deg å bære mens du healer. Disse fjellstøvler er nyttig i slik at du kan holde ankelleddet fortsatt og vil fortsatt ha muligheten til å bruke den berørte bein å gå og stå. Casting en walking boot er en moderat enkel prosess, men en lisensiert medisinsk faglig bør gjøre det.

Bruksanvisning

•  Plasser pasienten på en behandlingsbenk eller lignende overflate med de berørte benet utvidet. Pakk pasientens ankelen med bomull wrap eller bandasje, som begynner på toppen av ankelen og jobb deg nedover til pasientens tær. Ikke dekk tærne med bandasje for å tillate tilstrekkelig luftgjennomstrømning og sirkulasjon i lem.

Plasser pasientens ben i gang oppstart ved første førings hælen på plass. Vær sikker på at walking boot er helt åpent, og ingen stropper eller klinker bør sikres på denne tiden. Så snart støvelen er plassert, langsomt lukker sidene av gang støvelen rundt pasientens ankel.

Begynnelsen på toppen av walking boot, begynner å feste stropper eller låsene for pasienten og arbeide ned til alle låser og stroppene er stengt. Avhengig av modell av gang boot du bruker, kan disse låsene og stropper inkluderer borrelås eller spenner som skal brukes for å låse bagasjerommet på plass. Stram stroppene rundt pasientens ankelen så det er en tettsittende passform og pasientens ankel kan ikke flytte inne i støvelen.

La pasienten å stå i for å måle pasientens komfort med gang boot er passe. Hvis støvelen er for stram eller ubehagelig for pasienten, la ham sitte ned og gjenta støpeprosessen.

Tips og advarsler

  • Du må forlate pasientens tær avdekket for å tillate luft å strømme inn i gang boot. Dette vil også tillate pasienten å bevege tærne, og dermed hjelpe opprettholde sirkulasjonen i lem.
  • Hvis pasienten klager over smerter eller ubehag i gang boot, sørg for å gjøre de riktige fit justeringer.
  • Dersom pasientens tær begynner å hovne opp eller endre farge, kan dette tyde på støvelen er for stram, og kan føre til tap av sirkulasjon i lem.