Digidexo.com

Naturopathic allergi behandling for barn

Naturopathic allergi behandlinger for barn kan tilby barn en reduksjon i allergisymptomer ved hjelp av ulike trygge og naturlige metoder som kosttilskudd, under omsorg av en naturopathic lege.

Betydning

Barn er i stand til å motta allergi behandlinger som er giftfri og naturlig fri for kjemikalier og tilsetningsstoffer.

Funksjon

Naturopathic allergi behandlinger som brukes av lisensierte naturopathic leger behandle allergier hos barn med fokus på å utdanne barn og foreldre på deres helse, med fokus på forebyggende metoder, behandle barnet som helhet ikke bare symptomet og ved hjelp av naturlige behandlingsformer.

Typer

Naturopathic lege Jeanne Galloway, fokuserer ND på allergi forebygging ved gjennomføring av behandling som inkluderer å utvikle en plan for å redusere barns eksponering for allergener og måter å redusere symptomene skyldes allergener. Naturopaths kan også vurdere barns kosthold og gjøre nødvendige endringer sammen med å legge naturlige stoffer for å forbedre immunforsvaret, slik som fiskeolje.

Fordeler

Kimberly Beauchamp, presenterer ND bevis fra en studie som viser at barn som mottar naturopathic allergi behandlinger er utformet for å forbedre symptomer på barn med allergi så en betydelig reduksjon i mengden av hoste forårsaket av betennelse fra kjente allergier.

Misforståelse

Allergi behandlinger som tilbys av naturopaths for barn gir ikke umiddelbar lindring fra allergi symptomer som konvensjonell medisin; hensikten er å bidra til å redusere antall allergisymptomer i stedet.