Digidexo.com

Informasjon om fordelene med rødkløver Herb

Informasjon om fordelene med rødkløver Herb


Rødkløver (Trifolium pratense) er en vanlig plante. Så vanlig at mange mennesker gå eller kjøre forbi den hver dag uten å vite hva det er eller hva det kan gjøre for dem. Mennesker har brukt rødkløver medisinsk i århundrer. I dag er det ikke mindre verdifulle i behandlingen av vanlige sykdommer. Bratte kløver blomster i varmt vann for å lage en velsmakende te, eller legge dem til salat å fullt ut nyte fordelene av denne enkle flerårig.

Historisk bruk

Rødkløver har blitt brukt av innfødte folkeslag å behandle hudlidelser, lunge plager som astma og bronkitt, og reproduktive problemer.

Geografi

Rødkløver er en vanlig flerårig plante som vokser lett i tempererte subtropiske områder rundt om i verden.

PMS / Menopause

Den mest vanlige bruken av rødkløver i dag er i behandling av premenstruelle og menopausale symptomer. Rødkløver har vist seg nyttig i kliniske studier i lindring av menstruasjonskramper, hovne bryster relatert til PMS og hetetokter. Blomstene er rike på fytoøstrogener (plante østrogener), som virker på kroppen på samme måte som den naturlige kvinnelige kjønnshormonet østrogen. Rødkløver lindrer premenstruelle og menopausale plager ved å bringe kroppens hormonnivået i balanse.

Cancer Prevention

Rødkløver er også nyttig for kreftforebygging. For at en tumor til å vokse, må den ha tilgang til blodtilførsel. Rødkløver inneholder genistein, en forbindelse som forhindrer vekst av blodkar inn i tumorer (angiogenese), noe som forhindrer veksten av tumoren i tillegg.

Potensiell bruk

Foreløpig er naturmedisinere ser på bruk av rødkløver i behandlingen av osteosporosis, høyt kolesterol, og forstørret prostata.

Hensyn / advarsel

Det er ukjent om rødkløver er trygt for gravide eller ammende kvinner. Rådfør deg med lege før du tar rødkløver.