Digidexo.com

Hvordan overvinne frykt for å møte nye mennesker

En grunn er redd for å møte nye mennesker er frykten for avvisning. Jo mer viktig denne personen kan være for deg, jo mer frykt vil ta kontroll. Hvis du tror du er uerfaren eller ikke besitter den kompetansen som trengs for sosiale situasjoner, kan du ha økt frykt. Den underliggende årsaken til mye av denne frykten er frykten for å være alene. Basere ditt selvbilde på hva andre synes om deg kan være årsaken til dette frykt. Ta de nødvendige skritt for å øke selvbildet ditt vil gå en lang vei mot å overvinne frykten for å møte nye mennesker.

Bruksanvisning

Embrace hvem du er. Lag en liste over årsaker til at du tror noen kan avvise deg. Listen kan inneholde ord som sjenert, kjedelig, overvektig, intellektuell eller nervøs. Husk at du ønsker å møte noen som er greit med uansett egenskaper du besitter. Du ønsker å møte folk som liker deg slik du er. Du er i live og et menneske, og du burde elske deg selv, til tross for din oppfattet feil.

Utvikle deg selv. Hvis du virkelig misliker visse kvaliteter om deg selv, ta litt tid å endre dem. Ikke fokuser på å møte nye folk før du har brukt litt tid på å utvikle seg til den personen du ønsker å være. Dette vil bygge din selvtillit og gjøre deg mer attraktiv for de menneskene du møter.

Identifisere måter du er falske. Hvis du har stereotypier av hvordan menn eller kvinner er, kan du bli prøver å imponere dem ved å gjøre eller si hva du tror de ønsker å høre. For eksempel kan du bli prøver for hardt å være smart eller morsomt hvis du tror det er hva kvinner vil ha. De kan se at det å være som du ikke deg selv og bli slått av det. Det er viktig å være seg selv i enhver sammenheng.

Ikke vær offer for en negativ selvoppfyllende profeti. Hvis du undervurderer hvor mye folk vil like deg, er sjansene du vil ikke nærme folk og vil ikke gi folk muligheten til å like deg. Derimot, hvis du overvurderer folks reaksjon på deg, vil du være mer sannsynlig å møte nye mennesker og handle mer positivt når du gjør det, noe som vil øke sjansene dine for folk er fornøyd med deg.