Digidexo.com

Strekker å lindre Heel Spur Pain

Strekker å lindre Heel Spur Pain


Hælspore er en repetitive stress skade som påvirker senen som forbinder hælen til ballen av foten. Denne senen, kalles plantarfascien, gir bue støtte i foten. Det kan rive bort fra hælbeinet, og nye bein kan danne på hælen. Benete veksten graver i omliggende vev under bevegelse og forårsaker mye smerte i starten av vektbærende trening. Vanligvis reduserer smerte som øvelsen går på, men deretter returnerer i løpet av neste økt.

Fordeler med Stretching

Stretching spiller en viktig rolle i å hjelpe hæl spurs helbrede. Du ønsker å strekke på buer, akillessene, og leggene hver dag flere ganger om dagen. De viktigste tider av døgnet til å strekke inkludere første om morgenen før du selv komme ut av sengen og før du starter noen fysisk aktivitet som vanligvis utløser hæl anspore smerte. En god strekker rutine bør ta bare fem minutter, og bør tillate deg god tid til å holde hver strekk.

Strekninger som vil hjelpe

For kalver: Stå ca 18 inches fra en vegg. Bøy høyre kne og skyv venstre ben tilbake. Hold venstre benet rett og prøve å holde hælen i gulvet. Plasser hendene på veggen for støtte. Hold strekken i en treg 10-teller, og deretter prøve å utdype det ved å skyve foten tilbake litt lenger. Hold for en annen 10 sekunder. Bytt side og gjenta.

For akillessene: Fremdeles står ca 18 inches fra veggen, plasserer høyre fot en fot foran den venstre. I denne forskjøvet posisjon, sakte bøye knærne i en knebøy. Krangel så langt du kan uten å løfte hælene fra gulvet. Du skal føle strekningen i venstre akillessene. Hold strekken i en treg 10 teller. Deretter skifte side og gjenta.

For buen: Holde høyre kne myk, bøy venstre kne så foten er på sine tær. Sirkel venstre foten innover, sette et lett trykk på gulvet som du sirkel foten fra den lille tå til stortåen. Gjør fire sirkler, deretter sirkel utover - stortåen til lille tå. Gjør fire sirkler. Nå, skifte side og gjenta.

Heel Spur Forebygging

Hælspore kan ta seks måneder til et år å leges helt. Fortsett å strekke daglig selv etter hæl smerter går unna. Den strekker rutine kan bidra til å forhindre hælspore fra forming på nytt. Også, for trening eller jobb som holder deg på føttene, velger sko som støtter buen og pute hælen.