Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å miste Your Voice

Hjem rettsmidler for å miste Your Voice


Hjem rettsmidler kan hjelpe hvis du mister din stemme - forutsatt at den underliggende årsaken er ikke alvorlig. Å miste stemmen din betyr tapt tid fra jobben. For alle som bruker sin stemme for et levende, kan konsekvensene bli mer betydelig. Du har sannsynligvis en hjemme bøte for å miste stemmen din i kjøkkenskapet. De fleste tilfeller bare vare noen få dager, men å miste stemmen din kan bli et problem som varer i månedsvis.

Typer

En kald eller virus kan forårsake laryngitt som kan forårsake heshet eller fullstendig manglende evne til å snakke. Roping, eksponering for røyk slik tobakk eller sterke kjemikalier, og bakteriell infeksjon i de øvre luftveiene kan be søker hjem rettsmidler når du mister stemmen vår. GERD (gastrisk refluks) kan også føre til heshet og stemme tap.

Å miste stemmen din kan være akutt og varer noen dager eller kronisk, som varer opp til to måneder.

Skjem Your Throat

Hold hals og slimhinner fuktig ved å bo godt hydrert. Koffein og alkohol er dehydrerende - unngå inntak av heller.

Unngå å være rundt folk som røyker. Hvis du røyker, søke hjelp med røykeslutt. Tobakkrøyk er irritasjon, og kan forverre betennelser i forbindelse med tale tap.

Fuktigere luft rundt deg. En vaporizer kan kjøpes på det lokale apoteket. Hold den ved siden av deg, men sørg for å rengjøre den grundig i henhold til produsentens retning for å unngå bakterier luftveisinfeksjon eller forverring av en eksisterende infeksjon. Kjør vaporizer gjennom natten, plassere den ved siden av sengen.

Drikk 8 til 10 glass vann om dagen hvis du har ingen væskerestriksjoner fra andre helseproblemer for å bøte laryngitt og stemme tap.

Bruk Salt Water Gargles

En halv teskje salt lagt til en kopp varmt vann gir midlertidig lindring for å miste stemmen din. Gargling flere ganger om dagen vil hjelpe med healing. Løsningen er saltvann når blandet i de mengdeforhold som er nevnt. For mye salt vil tørke membraner og gjøre laryngitt verre.

Det er viktig å gurgle forsiktig. For mye kraft kan irritere svelg og forlenge stemme tap. Du kan også gurgle med en klype salt blandes med varmt vann og sitronsaft for å stimulere spytt og fukte strupen.

Spicy rettsmidler

Hvitløk har kraftige antibiotika effekter. Allicin i hvitløk er vist å ha en antimikrobiell effekt. Lage en pott av hvitløk suppe. Ikke salt suppe. Bruk urter som smaksstoff. Det finnes en rekke oppskrifter som er tilgjengelige for hvitløksuppe. Prøv en som ser enkle å lage. Hvitløk er effektivt mot noen virus, og kan gi lindring for å miste stemmen din. Hvis du føler deg virkelig modig, kan du spise et fedd hvitløk.

Gjør (eller kjøpe) ingefær te. Ingefær har anti-inflammatorisk egenskaper. Hvis du lage din egen te, bruke fersk ingefær rot yret i vann i 30 minutter. Nippe te hele dagen. Legg honning til hjemmelaget ingefær-te for ekstra hjelp med å miste stemmen din.

Noen mennesker vitner om kraften i eddik blandet med vann, som brukes som gurglevann, for å hjelpe med tale tap.

Inhalerer Steam

Ta en varm dusj med dører som er lukket. Somle i rommet. Du kan også åpne oppvaskmaskinen etter at det sykluser og inhalerer dampen for å lindre en kløe i halsen og hjelpe med taletapet fra laryngitt.

Kok vann på komfyren, trekke panseret på din favoritt genser eller kappe rundt ansiktet ditt, lene seg over og inhalerer dampen fra en trygg avstand.

Du kan også bruke et håndkle rundt deg ansikt til fange damp for å hjelpe til med stemmen tap. Bli der i 10 til 15 minutter, og gjenta prosessen flere ganger om dagen. Ikke bli for tett for å unngå ubehag og brannskader.

Advarsel

Alltid snakke sakte når du opplever heshet eller miste stemmen din. Whispering er anstrengende, så bare holde stemmen myk og bare snakke når det er absolutt nødvendig. Hvile stemmen din er den mest effektive måten å bøte på å miste stemmen din.

Antihistaminer kan forlenge stemme tap fordi de tørker slimhinnene i halsen.

Hvis du hoster blod, erfaring feber, halssmerter, vedvarende hoste eller permanent stemmeforandring forbundet med å miste stemmen din, kontakt lege. Tale tap kan være på grunn av en bakteriell infeksjon kan behandles med antibiotika. Annen alvorlig sak kan omfatte vekst på stemmebåndene, inkludert kreftsvulster.