Digidexo.com

Norvasc Vs. Generisk

Både Norvasc og generiske blodtrykk medisiner er levedyktig behandlingstilbud for høyt blodtrykk når riktig kosthold og mosjon ikke produserer tilfredsstillende resultater. Det er fordeler og mulige bivirkninger forbundet med hvert alternativ.

Norvasc

Norvasc er en kalsium-kanalblokkerende medikament som utvider blodårene og senker pulsen til å senke blodtrykket og lette smerter forbundet med angina. Stoffet brukes til å behandle høyt blodtrykk eller brystsmerter forårsaket av mangel på oksygen til hjertet på grunn av tilstopping av arteriene. Bivirkninger av Norvasc er hodepine, tretthet, kortpustethet, kvalme, forstoppelse, søvnløshet, muskel og leddsmerter, og mulig depresjon.

Generiske medisiner

Generiske blodtrykk medisiner inkluderer diuretika, betablokkere og sympatiske nerve hemmere. Diuretika rense kroppen for overflødig væske og salt og brukes som tidlig behandlingstilbud for mange pasienter. Betablokkere redusere pasientens hjerteslag til å tillate en reduksjon i hjertets utgangen fra blod til resten av kroppen. Sympatiske nerve hemmere reduserer blodtrykket ved å stoppe sympatiske nerver fra hjernen fra å hemme blodårer. Bivirkninger av generiske medikamenter inkluderer tretthet, kvalme, hodepine, søvnløshet og muskel eller leddsmerter.

Sammenligning

Både Norvasc og generiske blodtrykk medisiner redusere blodtrykket og blodstrømmen fra hjertet, men hver gjør det ved hjelp av ulike virkemidler. Norvasc blokkerer kalsiumkanaler i blodårene for å redusere blodtrykket, mens generiske blodtrykk medisiner målrette nerver og væskenivåer for reduksjon. I tillegg har begge typer narkotika har en lignende, lang liste med bivirkninger, noe som gjør bruk av narkotika for blodtrykk en siste utvei for behandling.

Oppløsning

Med begge typer av medikamenter som gir tilsvarende resultater til pasienter, viser det seg at generiske behandlinger har en liten fordel i forhold til Norvasc grunn av den mindre liste over bivirkningene som følger med bruken. Mens Norvasc er mer målrettet i sin behandlingsplan, dens lang liste av bivirkninger synes å hindre mange andre aspekter av pasientens liv som et resultat av dets anvendelse. Som et resultat, generisk blodtrykk behandlinger gir en mer komfortabel, kostnadseffektivt alternativ til Norvasc i markedsføringen av lavere blodtrykk.

Advarsel

Ikke ta Norvasc hvis du er allergisk overfor amlodipin.
Før du tar noen blodtrykket medisiner, informere legen din dersom du har hjertesvikt eller leversykdom.
Som med alle medisiner, ta kontakt med legen din før du starter behandlingen.
Unngå å drikke alkohol når du tar noen blodtrykket medisinering.
Prøv å forbedre kosthold og trening før man vurderer blodtrykksmedisin av noe slag.