Digidexo.com

Tegn og symptomer på depresjon kombinert med undertrykkelse

Tegn og symptomer på depresjon kombinert med undertrykkelse


Depresjon kan ha fysiske årsaker som for eksempel hormon eller hjerne-kjemiske ubalanser, men det kan også startes eller gjort verre av miljøfaktorer, ifølge Mayo Clinic. Dr. Paul Hannig, et ekteskap og familie terapeut i California, forteller at folk som er tvunget til å undertrykke sine følelser eller er i en situasjon der de føler seg maktesløse ofte bli deprimert. For eksempel nevner Mayo Clinic økonomiske problemer eller tap som to vanlige depresjon utløser. Mange vanlige depresjonssymptomer reflektere dette undertrykkelse.

Apati

The Mayo Clinic viser en manglende interesse for vanlige daglige aktiviteter som en depresjon symptom. En person som føler seg undertrykt og maktesløs vil raskt miste interessen for å gjøre ting fordi han føler seg fanget av hverdagen. Snart vil han være apatiske og mister sin motivasjon.

Irritabilitet

Deprimerte mennesker er ofte irritabel. De kan bli irritert raskt uten synlig årsak, ifølge Mayo Clinic. Deres reaksjon er ofte utløses av undertrykkelsen. De føler ikke at de kan sikte sitt sinne på den sanne kilde, så det blir generalisert.

Konsentrasjonsproblemer

The Mayo Clinic siterer nedsatt konsentrasjon og et tap av evne til å fokusere som vanlige depresjonssymptomer. En deprimert person som også føler seg undertrykt er generelt under stress. Den pågående angst kan komme i veien for riktig konsentrasjon.

Fysisk Pain

Spenning kan manifestere seg fysisk, særlig i muskulaturen. De blir sår når de kan aldri ordentlig slappe av. Depresjon og undertrykkelse både føre til spenninger, som kan vises fysisk som tetthet og smerter i skuldre, rygg og andre områder.

Selvmord

Alvorlig depresjon kan førte til selvmordstanker og oppførsel. En undertrykt person som lider av depresjon føles ofte felle og ser ikke en sunn måte å unnslippe situasjonen. Hun kan føle at døden er den eneste mulige måten å komme ut av situasjonen.