Digidexo.com

Hva Pain Meds Kan du ta hvis du er på Suboxone?

Hva Pain Meds Kan du ta hvis du er på Suboxone?


Suboxone er et narkotisk smertestillende middel som er godkjent for behandling av opiatavhengighet av US Food and Drug Administration i 2002. Ved sin natur, lindrer Suboxone noen typer smerte, men til tider kan ytterligere lettelse være nødvendig. Avhengig av graden av smerte, kan medisiner du kan ta mens du er på Suboxone være begrenset.

Smerte medisiner og Suboxone

Suboxone skaper et dilemma hvis du leter etter smertelindring. Den aktive ingrediensen i Suboxone er buprenorfin, en potent opiat-type smertestillende. Jo lenger du er på Suboxone, skjønt, jo mer tolerant du blir til stoffet --- og mindre effektivt det er for vondt.

Suboxone inneholder også nalokson, et stoff som blokkerer effekten av resept opiat smertestillende som for eksempel hydrocodone eller morfin. Disse medikamentene vil ikke jobbe mens du er på Suboxone, som de er den typen vanedannende opiater Suboxone er utviklet for å behandle. Også legene vil mer enn sannsynlig ikke foreskrive dem til deg, selv om det avhenger av arten av din smerte og legens analyse.

Over-the-counter smerte medisiner

Det er fortsatt muligheter for smertestillende medikamenter mens du er på Suboxone. Produsentene av Suboxone hevder at stoffet har ingen negative interaksjoner med over-the-counter smertestillende midler. Det er høyst sannsynlig at ikke-reseptbelagte legemidler som disse kommer til å være de viktigste valgene tilgjengelig mens du er på Suboxone.

Du kan ta smertestillende medisiner som aspirin og paracetamol (Paracet) trygt med Suboxone, etter de riktige doser oppført på produktet. Excedrin, som også inneholder en liten mengde koffein, kan lette mild smerte.

Anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen (Motrin, Advil) og naproxen (Aleve) kan også bidra til å redusere smerte, spesielt hvis det er følte i muskler og ledd.

Ta disse medikamentene bare som anvist, og hvis de ikke jobber med å kontrollere din smerte, varsle lege.

Resept smertestillende medikamenter

Å snakke med legen din om din smerte kan resultere i en resept smertestillende medikamenter. Men det er lite sannsynlig at hun vil foreskrive noe narkotisk hvis du er ærlig med henne om å være på Suboxone.

Legen vil avgjøre hva du trenger, og kan foreskrive en resept-styrke form av ibuprofen, for eksempel, eller en annen anti-inflammatorisk stoffet som ketorolac trometamin (Toradol).

Hvis smerten er alvorlig og legen finner det hensiktsmessig, USA rusmisbruk og psykiske helse Services Administration (SAMHSA) rapporterer at opiat narkotiske smertestillende kan gis, selv om din Suboxonedosen vil bli midlertidig stanset under varigheten av behandling ved hjelp av disse stoffene.