Digidexo.com

Hvordan skrive ut på Spun Silk Tissue Paper

Spunnet silke silkepapir består av lange tråder av silke materiale. Det fungerer som et dekorativt tillegg til stasjonære sett og gaveinnpakninger --- spesielt når du tilpasse og dekorere den. Utskrift på spunnet silke silkepapir er en delikat kunstform, men med praksis kan du opprette frameable kunstverk med silkeaktig papir og en mengde blekk og fargestoffer.

Bruksanvisning

•  Plasser kvadratet av spunnet silke silkepapir over en gammel håndkle. Bruk et håndkle du vil ikke tankene flekker som det vil bli brukt til å beskytte bordet eller arbeidsflaten.

Plasser en sjablong av valg over arket. Velg en font som best formidler meldingen du vil skrive ut. Hvis du er kunstnerisk tilbøyelig, kan du skrive ut på frihånd.

Dypp tuppen av en fin pensel inn i blekk godt av valget. Velg en farge som ser best ut til deg.

Pensle tuppen av børsten meget lett over overflaten av tissuepapiret. Sørg for å bruke delikate og myke dabbing bevegelser innenfor sjablongen. Eller bruk lange, lyse feiende bevegelser hvis du skriver freehandedly.

La en ark av silkepapir tørke i ca 10 minutter før du legger den til en ramme eller en gave. Din melding på silkepapir kan si hva du vil. Eller du kan bruke en dekorativ sjablong til blekk-print design.